Leleplezzük az igazságot: ki áll valójában az ukrán-orosz konfliktus létrejötte mögött?

Hirdetés

Hamar előálltak a tervekkel, amiket válaszlépésnek álcáznak most…

Ki áll az ukrán-orosz konfliktus létrehozása mögött?

A Kercsi-szorosban létrejött súlyos incidens és titkosszolgálati akció Oroszország ‘kényszerhelyzetbe hozására” és provokálására nagyon hamar előugrasztotta a ‘nyulat a bokorból’ , vajon kik állhatnak az eset mögött.

CUI BONO? Ki profitál belőle és milyen intézkedések, reakciók követik az eseményeket?

Sorolom a  válaszlépéseket, melyek már eleve az asztalon voltak, mint bevezetésre váró intézkedések  – azonnal érthető lesz minden:

Hirdetés

1. Donald Trump lemondta (vagy lemondatták vele) a Vlagyimir Putyinnal tervezett találkozóját, amit Argentínában a G20-csúcson tartottak volna.

Az ürügy: az ukrán – orosz válság.

2. Nagyon fontos:

Az Északi Áramlat 2 földgázvezeték építésének leállítását, és a NATO fekete-tengeri jelenlétének megerősítését sürgette Petro Porosenko ukrán államfő.

Tehát azonnal nekimennek az USA által tűzzel-vassal ellenzett orosz földgázvezetéknek, mely orosz gázzal látja el Németországot és Európa egy részét. Láttuk, mennyire erős lobbi-és titkosszolgálati tevékenységgel próbálta Washington megfúrni északon ezt a tervet.. .- ahogy sikerült is nekik kiütni a Déli-Áramlat eredeti tervét.

Hirdetés

“A szabad világ jövője dől el ezekben a napokban Ukrajnában” – fogalmazott Petro Porosenko, aki interjút adott a Bildnek is, amelyben úgy nyilatkozott, hogy

“Vlagyimir Putyin orosz elnök teljes egészében el akarja foglalni Ukrajnát.”

Mindkét interjúban hangsúlyozta, hogy a Nyugatnak egységes és határozott választ kell adnia Moszkva lépésére.”

A Berliner Morgenpostban kifejtette, hogy e válasz részeként  kell állítani az orosz földgázt Ukrajna megkerülésével Nyugatra szállító Északi Áramlat 2 földgáz-vezeték építését, és az elrettentés céljából meg kell erősíteni Németország és szövetségesei katonai jelenlétét a Fekete-tengeren.”

TEHÁT A NATO-t MÁR A FEKETE-TENGERRE KELL VINNI!

Hirdetés
Hirdetés

A Bildben közölt interjúban úgy fogalmazott: reméli, hogy a NATO-ban vannak tagállamok, amelyek hajlandók hadihajókat vezényelni az Azovi-tengerre, hogy hozzájáruljanak Ukrajna biztonságához.

Hadihajókat az Azovi-tengerre? És vajon kinek a hadihajói lennének azok?

3. NATO vagy amerikai katonai bázis Ukrajnában való létrehozását kérte Poroshenko.

Célban is vagyunk!

Kötelező tananyag:

Az USA stratégiájának nyílt beismerése felfedte a háborúk és a mostani válság okait:

“Az USA legfontosabb érdeke az elmúlt száz évben, az I. és a II. világháborúban, valamint a hidegháborúban is abban állt, hogy Németország és Oroszország viszonya hogyan alakul. Mert ha ezek az érdekek összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, ami ránk nézve veszélyt jelentene. A mi legfontosabb érdekünk, hogy ez az eset ne következzen be!”

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!