Milliókat bukott Schobert Norbi – visszakéri a pénzét

Hirdetés

A pécsi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjét és a Dóri Ház működtetőjét. Többek között Norbi is támogatta a szervezet munkáját, és leszögezte, ha igazak a vádak, visszakéri a pénzét.

Bajban van a pécsi Dóri Házat működtető Szemem Fénye Alapítvány, a vezetőjét ugyanis jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolja a pécsi ügyészség. A gyanú szerint az alapítványnak utalt támogatásokat öncélúan használta fel a vezető. Állítólag saját részre vásárolt ruhákat, és utazást is. 22,5 millió forintot kérnek számon az alapítvány vezetőjén, aki támogatásokból működtette a szervezetet. Többek között Schobert Norbi is rendszeresen utalt az alapítványnak.

Nem csoda, hogy a hír hallatán Norbi nagyon elszomorodott, bár tudja, hogy még fel is menthetik a vezetőt, azt leszögezte, ha a vád igaz, visszakéri a millióit.

Szomorú és csalódott vagyok! Annak idején egy vakáció során olvastam Barbara könyvét, ami a saját lánya elvesztéséről szól. Ekkor szereztem tudomást a pécsi hospice-házról. Több alkalommal több millió forintot adtam nekik, hol a villanyszámlára, hol a nővérek fizetésére– mondta Norbi a Ripostnak.

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!