Sokba kerül a rágalmazás Márki-Zaynak – itt az újabb per a nyakán

Hirdetés

Márki-Zay a K’Art károsultak képviselőjét többszörösen elítélt bűnözőnek, és büntettet előítéletűnek nevezte, azt állította, hogy a Zuschlag-ügyben Szabó Bálint Zuschlaggal együtt vádlott volt, és hogy megvesztegette Lázár Jánost a Szeviép-ügy kártérítési program részében.

Az első ügyben novemberben tartottak tárgyalást Makón, ahol két fél közti békítésre tettek kísérletet. Egyelőre eredmény, ítélet nélkül.

Most az újabb, a felsorolás szerinti második ügyben kerül sor tárgyalásra, melynek helyszíne ezúttal is Makó, időpontja pedig várhatóan február vége.

A harmadik, rágalmazási ügy tárgyalásáról még nincs hír, de várhatóan/vélhetően arra is ez idő tájt kerülhet sor.

Nem ez az első alkalom, hogy Márki-Zay összevissza beszél hülyeségeket, és emiatt megüti a bokáját: decemberben Hódmezővásárhely korábbi aljegyzője és Paragi István, az Építészmester Zrt. vezérigazgatója nyert meg egy személyiségi jogi pert Márki-Zay ellen, amiért a polgármester egész egyszerűen nem mondott igazat róluk.

Hirdetés

A hazudozás másfél millió forintjába került Márki-Zaynak.

Szinte egy hét sem telt fel, és újra megbüntették: szintén  decemberben a hódmezővásárhelyi kórházra tett kijelentései miatt marasztalta el a bíróság a polgármestert, aki azt állította, hogy

“Ha önök bemennek a hódmezővásárhelyi kórházba, az életüket kockáztatják.”

A bíróság kimondta, hogy ez a tényállítás valótlan, és megsérti az intézmény jó hírnevét.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!