Szenzációsat újít az IKEA-sokan örülni fognak

Hirdetés

Az idén elindítja a magyar piacon is a használtbútor-bizniszt az Ikea – írja a napi.hu.

A bútorok második élete néven futó program részleteiről és az indulás pontos dátumáról azonban csak a szolgáltatás bevezetésekor ad részletes tájékoztatást a cég.

A program azért is jöhet a magyar piacra, mert Csehországban és Szlovákiában már bevált, az elmúlt egy évben 4800 terméket értékesített újra. A program lényege ugyanis az, hogy a cég visszaveszi a megunt, már nem használt, tönkrement termékeit. Ezekért cserébe ajándékkártyát ad, amit le lehet vásárolni. A visszavitt, de használható termékeket pedig újból eladja.

A napi.hu megkérdezte az Ikeát arról is, hogy az idén várható-e Budapest belvárosában kis alapterületű Ikea-bolt – úgynevezett pop up áruház – nyitása. Az anyacég még 2015-ben kezdte meg a városközpontokban lévő kísérleti kis üzletek tesztelését. Ezekben a vásárlók megnézhetik a termékeket, lakberendezőkkel beszélhetnek, rendelhetnek online, és felvehetik az online vagy üzletben leadott rendelésüket. Ilyen már Európában több is működik, például Prágában, de a cég válasza szerint a magyar piacon még nincs napirenden a dolog.

A magyar Ikea a napi.hu cikke szerint közölte: 2019-ben a már meglévő három áruházára, illetve online szolgáltatásainak fejlesztésére fókuszál, ezért egyelőre nincs tervben egy újabb Ikea-áruház vagy belvárosi kis üzlet létrehozása.

Hirdetés

 

 

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!