3 csillagjegynek nagy szerencsét hoz a keddi telihold!

Hirdetés

Február 19-én a Szűz jegyében lesz a telihold, és bár mindnyájan érezzük az erőteljes hatását, erre a három csillagjegyre különösen nagy hatást gyakorol majd. Amit még a szeptemberi Szűz újholdnál indítottak el, annak most érhet be a gyümölcse.

Vajon te is a legszerencsésebbek közé tartozol?

A Bika megvalósíthatja az álmát a Szűz teliholdnak köszönhetően

Bika jegyűként végre ragyogsz, amit csakis magadnak köszönhetsz. Sikerült az önelfogadás olyan szintjére eljutnod, ami erőteljes és vonzó rezgésekkel vesz körül téged. Ne lepődj meg, ha a környezeted most mágnesként tapad rád. Nincs más dolgod, mint teljes mértékben önmagadat adni, hiszen ez segít, hogy elérj mindent, amit igazán szeretnél. A keddi Szűz telihold ebben támogat téged.

A Rák átgondolja a terveit a telihold hatására

A kommunikáció terén semmi okod nem lehet panaszra. Rák jegyűként most lehetőséged adódik nyíltan és őszintén kifejezni magadat, aminek hála végre azt érzed, hitelesen tudod mások tudtára adni, ki is vagy valójában. Az utóbbi hónapokban valószínűleg a közösségi médiát is aktívabban használtad – most állj meg egy percre, és gondold át, hogyan szeretnéd folytatni az életedet. A februári Szűz jelében álló telihold ebben támogat téged.

A Bak a telihold segítségével rájön, nem is rossz a változás

 

Hirdetés

Bak jegyűként nehezedre esik a változtatás, most lehet, mégis rászánod magad valami izgalmas kockázatvállalásra. Kemény időszak áll mögötted, ezért mielőtt belevágnál, gondold át, hová jutottál, milyen eredményeket értél el az utóbbi fél évben. Mi változott a hiteddel, a személyes fejlődéseddel vagy akár a világnézeteddel kapcsolatosan? Vajon mennyit változtál? A februári Szűz telihold rádöbbent, hogy nagyon is sokat…

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!