Az összeesküvés kudarca és az Egyesült Államok Vállalat csődje

Hirdetés

A Föld bolygóért folytatott harc egyre intenzívebbé válik, ahogy a sátáni uralkodó nyugati kazár összeesküvés a sarokba szorul, és szó szerint az életéért küzd. Az összeesküvés most kétségbeesetten harcol azért, hogy hatalmon maradjon azáltal, hogy megpróbálják ellopni a venezuelai olajkészleteket, mert kudarcra vannak ítélve, ha elveszítik a pénzügyi rendszer irányítását és így azon képességüket, hogy védelmet vásároljanak maguknak.

Egyre több informátor bukkan fel és erősíti meg, hogy valóban kínzásokat és gyilkosságokat követnek el, és továbbra is megpróbálják megölni a Föld lakosságának többségét.

Például a The Guardian brit újság megerősítette, amiről már régóta beszámoltunk, miszerint a HIV/AIDS vírust szándékosan terjesztették el Afrika elnéptelenítése érdekében.

Egyre többet hallunk az informátoroktól, akik leírják, hogy a nyugati uralkodó elit tagjai hogyan áldoznak fel gyerekeket Baál, más néven Moloch, Széth, Sátán stb. imádatának részeként, de először nézzük meg a folyamatban lévő globális hatalmi harcot.

A legfrissebb szerencsejátékban a sátánista kazár maffia most megpróbálja megőrizni az olajdollár alapú pénzügyi rendszer irányítását azzal, hogy rá akarják tenni a kezüket Venezuela olajkészleteire. Az önmagát sátánistának nevező Leo Zagami felszólítja a szabadkőműveseket, hogy támogassák az “ellenzéki vezetőt, Juan Guaidót,” mint elnököt, aki harcol a “szabadkőművességért és a kereszténységért” a kommunista pápa és a “kommunista jezsuiták” ellen.

Hirdetés

Venezuela 303 milliárd hordónyi olajjal, a világ legnagyobb olajkészletével rendelkezik, és azon erőfeszítés, hogy kivegyék ezt az olajat a kazár maffia olajdollár rendszeréből, az igazi oka annak, amiért Nicolas Maduro elnököt meg akarják dönteni.

Tény, hogy Maduro megdöntésének kudarca a “berlini fal leomlása” típusú pillanat a kazár maffia számára. Ahogy Pentagon források elmagyarázzák:

A Maduro elleni neokonzervatív puccs kudarcot vallott, mivel az amerikai hadsereg, a Vatikán, Mexikó, az EU, Dél-Afrika, Oroszország, Kína, Irán, Törökország, India, Kuba, Nicaragua, Bolívia és más nemzetek ellene vannak. Továbbá Brazília és Kolumbia megtagadja az inváziót vagy a bázisaik használatát, az ENSZ nem ismeri el a báb Guaido-t, és még az Amerikai Államok Szervezetének sem sikerült (16-ot a 34-ből) elég szavazatot kapnia. Azt is meg kell jegyezni, hogy Oroszország nukleáris bombázókat küldött, hogy megvédje Venezuelát, és elit testőrök védik Madurót.

Ezt az egész műveletet egyébként az elítélt iráni Contra bűnöző, Elliott Abrams, Marco Rubio szenátor és az izraeli Benjamin Netanjahu sátánista bűnöző miniszterelnök vezette.

Erre a Venezuelával szembeni műveletre éppen akkor kerül sor, amikor a kétségkívül antidemokratikus EU újabb csapást mér a kazár olajdollár rendszerre úgy, hogy Szaúd-Arábiát terrorista finanszírozó országként jelöli meg. Ez akkor kerül bejelentésre, amikor az EU egy speciális célú szervezetet hoz létre, hogy kikerülje az Irán ellen irányuló kazárok által vezetett szankciókat.

Hirdetés

Ez elvezet bennünket a Huawei pénzügyi igazgatója, Meng Wanzhou kanadai letartóztatásáhozcsalás elkövetése miatt” azzal, hogy hazudott az amerikai bankoknak vállalatának kapcsolatairól egy olyan távközlési céggel, amely olyan üzletet folytatott Iránban, amellyel “megsértette a szankciókat.” A kanadai cionista szolga miniszterelnök, Justin Trudeau kénytelen volt Kanadában a kínai nagykövetet kirúgni, mert a nagykövet elmondta az igazságot, többek között arról, hogy Kanada nem is támogatja az “iráni szankciókat,” amelyekkel a letartóztatás állítólag kapcsolatban van.

Láthatjuk, hogy ez az ügy is lényegében a nemzetközi pénzügyi rendszer irányításával van összefüggésben. A kínaiak a Huawei-en keresztül olyan nemzetközi fizetési rendszert építenek, amely nem támaszkodik a kazárok által irányított SWIFT rendszerre, és ez az, amiről ez a harc valójában szól, nem az “Irán elleni szankciókról.

Az Egyesült Államok Vállalati Kormánya ugyanakkor úgy tűnik, hogy ellopta az adófizetők visszatérítését annak érdekében, hogy finanszírozni tudja azt a három hetet, ami az újabb kormányzati leállásig, február 15-ig hátravan. Feltételezzük, hogy ez a helyzet, mert a kormány ideiglenes visszatérítésről szóló bejelentése egybeesett annak a bejelentésével, hogy az adóvisszatérítések kisebbek lesznek, mint amire az emberek számítanak.

A Pentagon forrásai másképpen magyarázzák:

Trump csak szünetelteti a leállást február 15-ig, hogy elmondhassa az Unió helyzetéről szóló beszédét, fizessen az esküdtszékeknek és megerősítse William Barr főállamügyészt, míg az FBI több elfogatóparancsot adhat ki, majd bejelentheti a nemzeti vészhelyzetet.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, az amerikai hadsereg úgy gondolja, hogy Trump a megmentőjük, de ha nem használja ki a nemzeti vészhelyzetet egy jubileum és egy nagy kampány bejelentésére, hogy segítsen a bolygón – hasonlóan a kínai “Egy öv egy út” projekthez -, akkor minden, amit valóban tesz nem más, mint hogy megpróbálja megmenteni a csődbe jutott amerikai vállalati kormányt.

A csődről szólva, Pentagon források megjegyzik, hogy “A Rothschild ügynök, Roger Kimmel, aki nem tudott a dühös kaliforniai adófizetőktől segítséget szerezni, lemondott a Csendes-óceáni Gáz- és Villamosenergia-tanácsból.” Remélhetőleg a csődeljárás során kiderül, hogy a vállalat irányított energiafegyvereket használ az Agenda 21 félrevezető politikájának előmozdítására.

Mindenesetre, az Egyesült Államokban bekövetkezett zűrzavar és a Venezuela elleni támadás ellenére a világ jó irányba halad, mivel az Egyesült Államok felhagy katonai kampányaival világszerte. A legutóbbi lépés az afganisztáni békemegállapodás volt. Úgy tűnik, hogy a Fülöp-szigeteken már régóta tartó gerillaháború is véget ér.

A világbéke a pénzügyi rendszer újraindításának előfeltétele, így ezek nagyon jó jelek.

Egy másik jó jel, hogy a sátánista kultusz bennfenteseinek száma növekszik, akiknek a kinyilatkoztatásaiból kiderül, hogy melyik kultusz részei. Az alábbiakban két ilyen nyilatkozat olvasható.

Az első egy európai királyi családból származó informátor, aki a közelmúltban kapcsolatba lépett e sorok írójával. A következőket mondta:

A sátán egy okkult elnevezés – nem egy személy/dolog. A sátáni elemek egy kultuszt jelentenek, amelyek hamis valóságot teremtenek a szokatlan hitükkel. Amikor ez a hamis valóság véget ér, a Sátán egyszerűen nem fog létezni; ezt nevezik paradigmaváltásának. Az egész téma a kazárok történetében gyökerezik, ami egészen a babiloni Baál kultuszig nyúlik vissza és az ember áldozatokig, akik főleg gyerekek voltak. Ez átalakult a most már nyíltan ismert katolikus egyházzá – egy erősen megtisztított kazár vérrituálévá – Baál kultuszává, vagy akiért a harang szól. A jezsuiták eredete szintén egészen odáig nyúlik vissza. Itt arra a bizonyítékra hivatkozhatunk a fukusimai incidenssel kapcsolatban, amikor a jezsuita (Peter Hans Kolvenbach fekete pápa) Sátánnak kiáltotta ki magát. Ez a pápához hasonlóan egy magas rangú fekete egyházi cím. Nem hagyom, hogy ez a hülyeség fenyegessen engem; ezek elmebeteg bűnözők, nem mások.

A másik kinyilatkoztatást a múlt héten egy csevegőszobai beszélgetésben találtuk.

Egy gazdag családból származom az autóiparban, de száműztek, mivel nem vagyok olyan, mint ők. Nem félek, elegendő pénzem van ahhoz, hogy örökké kitartson, vagy amíg meg nem ölöm magam. De addig, szeretném elmagyarázni annak, akit érdekel, hogy a gazdag pedofilok hogyan vásárolhatnak gyerekeket. A felkínált szolgáltatások közé tartozik a bizonyítékok megsemmisítése, a rendőrségi védelem, a gyermek nemi nevelése a vásárlás előtt, valamint a szállítás egész Európában. Ez a pedo Amazon a felső osztály számára. A fő létesítmény a családom kantonjában működik. Bellinzona a pedo bűnszervezetek fővárosa. Ezt néhány zsidó és mások vezetik. Hála mindenkinek, megtanultam az igazságot a zsidókról.

Azok, akiket ez a személy “zsidóként” említ, természetesen nem igazi zsidók, hanem a Baál kultusz tagjai, akik úgy tesznek, mintha zsidók lennének. Továbbá muszlimoknak, a szaúdi királyi család tagjainak, vagy keresztényeknek álcázzák magukat, ahogy a Bush családban, stb.

Az ő idejük véget ért.

 

Forrás: Újvilág tudat

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!