Betelt a pohár az osztrákoknál: a sztársportoló kimondta: ELÉG VOLT!

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban több brutális gyilkosság történt a szomszédunknál. Szinte nem telt el úgy hónap, hogy ne öltek volna meg egy nőt.

Egy újabb gyilkosság tette fel az i-re a pontot.

Egy 33 éves török bevándorló nyakon szúrta áldozatát, egy menekültügyi iroda munkatársát. Az elkövető, Soner O. nem volt idegen a rendőrség előtt. Korábban betörés, kábítószerrel való visszaélés és erőszakos bűncselekmények miatt 2009-ben kiutasították az országból, 2010-ben pedig elhagyta Ausztriát.

Mégis visszatért… január 7.-én adta be újra a menedékjogi kérelmét, mert hazájában is üldözték.

Kurd milícia tagjaként gyilkolt török katonákat.

Hirdetés

Felix Baumgartnert (becenevén: Rettenthetetlen Felix), világhírű osztrák extrém sportolót is sokkolta a hír. Az 50 éves Guinness rekordtartó bázisugró a legnagyobb közösségi oldalon adott hangot elégedetlenségének:

“Csodálatos”, hogy Ausztria megmentheti a 33 éves török ​​gyilkost, Soner O-t a halálbüntetés elől Törökországban. borzasztóan rossz, hogy egy ártatlan osztrák embernek meg kellett halnia.  A török ​​gyilkost, Soner O.-t vissza kellene verni az adott országba, ahonnan állítólag elmenekült az erőszak és a terror miatt. Fogadják őszinte részvétemet a gyászolók! Elég volt!

kérem ossza meg!

Ezidáig 6000 lájkot kapott a Facebookon Felix bejegyzése és 2700-an megosztották.

Hirdetés

Forrás: malahir/facebook

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!