Elképesztő, mennyi pénzt hagyott hátra Andy Vajna – mi lesz Tímea sorsa?

Hirdetés

Nem foglalkozik férje végrendeletével Vajna Tímea, akit nagyon megviselt a gyász. Egy barátja szerint viszont az már biztos, hogy hol kezdene új életet.

Andy Vajna mintegy 67 milliárd forintnyi vagyont hagyott hátra.

Egyáltalán nem foglalkoztatja Andy Vajna végrendelete özvegyét, Vajna Tímeát. Egyik barátja a Story magazinnak azt mondta, hogy egyébként annak részletei az Egyesült Államokban derülnek majd ki.

Timi nagyon nincs jól. Az első héten azt hittük, erős lesz, de a sírnál nagyon eltört a mécses. Nem csoda, hiszen az életében ez volt az első alkalom, amikor valakit el kellett temetnie. Andy halála óta nem is tudott mással foglalkozni, csak a temetéssel és a rászakadó gyásszal. A közeli barátok és családtagok felváltva vannak mellette, hogy átvészelje ezt az időszakot. Timi egyébként erősen spirituális. Meggyőződése, hogy Andy még mindig itt van vele. A temetés után zártkörű összejövetelen mindenkit meghatott az Andyről szóló beszéd – mesélte a lap forrása. Azt 100 százalékra veszem, hogy Amerikában marad. A családján kívül más már nem köti ide – mondta.

Hirdetés
Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!