Levelet vitt, életet mentett a postás

Hirdetés

Szabó Zoltánné Nelli nyolc éve dolgozik postásként, amelyből az utóbbi három év során a Katonatelepi leveleket szállítja. A postás imádja a munkáját, és ebből adódóan többnyire ismeri is az ott lakókat.

Az egyik kézbesítés során figyelt fel az idős hölgy tüneteire és mivel már ismerte a storke jeleit édesapja révén, tudta, hogy azonnali segítségre van szükség.

„Ajánlott levelet vittem neki, és feltűnt a furcsa, megszokottól eltérő viselkedése. Nehezen írta le a nevét, közben sokszor vacillált. Soha korábban nem csinálta ezt. Először arra gondoltam, csak nemrég ébredt fel, de az akadozó beszéde is nagyon gyanús volt, négyszer-ötször megállt a mondat közepén és újrakezdte. Akkor már tudtam, hogy óriási a baj, agyvérzése van” – idézte fel a történteket Szabóné Nelli.

A mentősök értesítésük után nagyon hamar, már negyed óra múlva már a helyszínen voltak.

A várakozási idő alatt pedig éppen odatelefonált az idős hölgy lánya, így a postás neki is el tudta mondani mi történt. A postás nő gyors reagálásának köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Hirdetés

Baon portál információ szerint, az idős nő ugyan még kórházba van és még további kezelések várják, de már javul az állapota. Családja pedig nagyon hálás a postás segítségéért.

Forrás: blikk

A kép illusztráció

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!