Minden ügyfelet figyelmeztetnek a bankok- erre érdemes készülni!

Hirdetés

Akadozott tegnap több banknál is a szolgáltatás.

Az Erste arról tájékoztatja ügyfeleit. hogy technikai okok miatt a bank egyes alkalmazásainak, illetve bizonyos weboldalainak működése akadozhat. “A hiba elhárításán dolgozunk” – írták a bank a honlapján.

A Budapest Bank ügyfeleinek is bosszúságot okozhatott, hogy tegnap este fennakadások voltak az internetbank és a mobilbank szolgáltatásaiban. A Budapest Internetbank és a Budapest Bank Mobil App szolgáltatás egy tervezett karbantartás miatt nem volt elérhető 2019. február 20. 22:00-tól 2019. február 21. 00:00 óráig – olvasható a honlapon. A karbantartás ideje alatt történt tranzakciókról szóló SMS-üzeneteket csak a karbantartást követően, utólag küldik ki, és az ügyfelek által beküldött üzeneteket is csak ezt követően fogadja a hitelintézet.

Pénteken a CIB-nél lesznek fennakadások az informatikai rendszer fejlesztése miatt. Hajnali fél 2 és fél 5 között nem lesz elérhető a net.cib.hu honlap, a CIB Bank mobilalkalmazás, a CIB Bank Online, a CIB Internet Bank, az eBroker, a Business Terminál, a CIB24 telefonos ügyfélszolgálat funkciói is csak korlátozottan működnek majd.

Hajnali 3 után 20 percen át nem lehet majd CIB-es bankkártyákkal vásárolni és készpénzt felvenni. A CIB-es POS terminálok pedig vasárnap éjjel állnak majd le éjfél és hajnali 6 óra között egy 45 perces időszakra. Március 2-3-án és 15-16-án további szolgáltatáskiesések lesznek a CIB-nél.

Hirdetés

Az UniCreditnél ma lesz leállás, a bank honlapja szerint technikai fejlesztés és karbantartás miatt február 21-én 21:00 és 23:00 óra között az UniCredit Mobilapplikáció nem, vagy csak korlátozottan érhető el.

Forrás: napi.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!