Nagy erőkkel keresi a rendőrség ezt a két férfit – nem véletlenül!

Hirdetés

Keresi a rendőrség azt a két férfit, akik pénteken több embert bántalmaztak Budapesten, a Kertész utcai Vittula szórakozóhely előtt – olvasható a rendőrség honlapjára csütörtökön feltett közleményben.

Február 21-én éjszaka a VII. kerületi Vittula szórakozóhely környékén két férfi szabályosan összeverte az utcán levő embereket: nem válogattak, a nőket is ütötték. Szemtanúk elmondása szerint vagy harminc ember volt az utcán, de senki nem tudta megfékezni őket.

A döbbenetes eset a Vittula és a Prága nevű hely előtt történt. Az Indexnek a szemtanúk ezeket mondták a bunyóról és a sérülésekről:

„Egy olasz srácnak szabályosan leszakadt a fél arca”

„Láttam, ahogy egy lánynak repülnek a fogai”

Hirdetés

„Ha nem ketten vannak, hanem többen, biztosan meghal valaki”

Többen leírták, hogy a két férfi kereste a balhét, ami úgy kezdődött, hogy az egyikük megfogta egy lány fenekét, mire az egyik olasz vendég elhúzta onnan a lányt. Ezután kezdődött a verekedés, mindenkit ütöttek.

Többen hívták a rendőröket, végül egy járőr és egy kisbusz érkezett ki, ám a két, verekedő férfi egy nővel bemenekült egy, a szórakozóhelyekhez közeli épületbe. Hiába mondták a zsaruknak, hogy hova futottak be, azok nem mentek utána.

„A megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétsége miatt indított eljárást, válaszadásunkig a gyanúsított kihallgatásra nem került sor A nyomozás érdekeire tekintettel további információt nem kívánunk adni – nyilatkozta akkor az eset kapcsán a rendőrség.

A rendőrségi közlemény szerint a rendőrök garázdaság vétségének gyanúja miatt keresik a 34 éves Horváth Mihály Alfonzt és a 32 éves Szitai Tamás Krisztiánt.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!