Életve­szé­lyes ka­mu­di­é­tát árul az RTL sztárja

Hirdetés

A 46 ezer fo­rintér árult di­é­ta­cso­mag ugyan so­kak­nál ha­tá­sos, de vajon mi­lyen áron? Egy anyuka négy nap után el­ájult…

Egy kisgyermekes anyuka négy napig követte a VV Seherezádétól vásárolt diétás programot, de elmondása szerint a szervezete sokkot kapott, ezért összeesett egy pesti plázában.

Az asszony ezért 46 ezer forintot fizetett a szőke celebnek..

Koholák Alexandra kamu rákgyógyítása utánVV Seherezádé a második RTL-es celeb, aki jó pénzért mindenféle szakértelem nélkül szédíti az embereket. A ValóVilág egykori szereplője 46 ezer forintért árul egy általa megálmodott diétát. Igen ám, de nemrég egy édesanya rosszul lett a módszertől.Az egyik budapesti bevásárlóközpontban esett össze, orvost kellett hívni, mert sokkot kapott a szervezete.

“Sokkot kapott a szervezetem”

Hirdetés

“A közösségi oldalon láttam, hogy Sehi szándékosan felhízott, majd a módszere segítségével hihetetlenül gyorsan le is fogyott. Felvettem vele a kapcsolatot és megrendeltem tőle a „csomagot” amiben három hónapos kapcsolattartás és az étrend, egy állapotfelmérés, egy étkezési tilalmakat tartalmazó lista, valamint edzésterv volt. Elvileg egy egyénre szabott étrendet kaptam, ami az én igényeimet figyelembe véve készült, de ez nem így lett, hiszen hiába mondtam, hogy miket nem szeretek, azok rendre szerepeltek a leírásban-  mondta Szegedi Ágnes a Ripostnak, aki ennek ellenére követni kezdte az e-mailben megkapott diétát egészen a negyedik napig, amikorra a drasztikus váltástól annyira legyengült a szervezete, hogy elvesztette az eszméletét.

“Rosszul lettem és összeestem… Jött a pláza orvosa, aki miután kikérdezett, közölte, hogy valószínűleg a diétától sokkot kapott a szervezetem, hiszen nagyon hirtelen és drasztikus volt a váltás” – mesélte Ágnes, aki ezután levelet küldött Seherezádénak a történtekről és kérte, utalja vissza számára a befizetett 46 ezer forintot. Sehi válaszában orvosi papírokat kért, mire az anyuka a háziorvosához fordult.

„Amikor elküldtem neki a papírokat, azzal vádolt meg, hogy magánorvostól pénzért vettem a szakvéleményt, majd perrel fenyegetett meg, ha esetleg beszélni mernék a médiának a velem történtekről”

 

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!