Emberi magzat DNS maradványokkal vannak tele egyes kínai gyógyszerek – a média hallgat!

Hirdetés

Találtak olyan tablettát, ami 99.7%-ban tartalmazott magzati maradványokat!

Kínában a tudomány etikussága rendszeresen megkérdőjeleződik. Sokan nem tudják, hogy ez az ország meglehetősen lazán veszi ezeket a szabályokat, és az elmúlt években több igen botrányos kísérletet hajtottak végre.

Persze az USA-nak sem kell messzire mennie ez ügyben, de ez már egy másik téma! Állítólag az elmúlt években titkos emberi klónkísérletek is történtek a tengeren, ezek ugyanis nemzetközi vizek, így nem vonatkoznak rájuk az általános szabályok.

Nemrég pedig abból lett nagy botrány, hogy egy kínai tudós két gén szerkesztett babát alkotott, majd ezek meg is születtek. Ezzel gyakorlatlan egy új, szuperfejlett ember fajt alkothattak a tudósok, az előzetes vizsgálatok szerint ugyanis a piciknek szuperagya lehet.

Kínában nemrég több független vizsgálat is magzati DNS mintákat mutatott ki… Eleve a korábbi bevett eljárások sem voltak éppen etikusak Kína részéről: különféle veszélyeztetett, már a kihalás szélén álló fajok szerveiből kinyert enzimeket használtak fel egyes gyógyszerekbe hatóanyagként.

Hirdetés

Az pedig még a legsötétebb orwelli időket idézi, hogy az újgenerációs gyógyszerek emberi embrionális sejtekből, konkrét SZERVEKBŐL származó anyagokat tartalmaznak. Durván fogalmazva és leegyszerűsítve meg nem született embereket darabolnak fel, és dolgoznak át gyógyszerré… hogy aztán pirulák formájában az emberek ezeket bevegyék. Sőt, egyes gyógyszerekben még magzati szövetek maradványait is sikerült kimutatni különféle vizsgálatok során.

“Mintha csecsemőket ‘daráltak” volna bele ezekbe a gyógyszerekbe!” – állítják a szakértők.

Ezekről a pirulákról úgy tartják, hogy nagyon károsak is a szervezetre nézve, de erről megint csak nem tájékoztatják kellő mértékben az embereket.  Találtak olyan pirulát is, aminek a 99.7%-a volt magzati szövetekhez köthető…

Egy volt dolgozó megrázó vallomása pedig megvilágította azt, hogy mi folyik a világ tudta nélkül, a színfalak mögött:

“Apró magzati csontvázak, bomló testek vannak eltárolva hűtőtartályokban, üvegcsékben” – meséli a neve elhallgatását kérő dolgozó.

“Mielőtt gyógyszer készül belőlük, egy különleges, orvosi célra készített mikrohullámú sütőbe helyezik a testeket, hogy azok kellő mértékben kiszáradjanak, kivonódjon belőlük minden folyadék”

A dolgozó elmondta, hogy miután ez megtörtént, gyakorlatilag a legkegyetlenebb fázis következik: porrá őrlik ezeket a testeket, majd kapszulákat csinálnak belőlük.

Sok emberi jogvédő szervezet többször is tiltakozott már ebben az ügyben.

Forrás

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!