Nagyon komoly kihívója akadt Trumpnak – így reagált

Hirdetés

Joe Biden, az Obama-kormányzat alelnöke csütörtökön videoüzenetben jelentette be indulását a Demokrata Párt elnökjelöltségéért, és elemzők szerint azonnal a legesélyesebb elnökjelölt lett.

A Politico szerint a legnagyobb kihívás Biden számára az lesz, hogy meggyőzze a sokszínű demokrata tábort arról: “egy 76 éves fehér férfi a megfelelő ember a képviseletükre. Több évtizedes karrierje során Joe Biden harmadszor száll be az elnökválasztási versenybe, ezúttal – mint fogalmazott – “az amerikai demokrácia jövője miatt”.

Csatában állunk a nemzet lelkéért, és úgy hiszem, hogy amikor a történelem visszatekint majd a jelenlegi elnök négy esztendejére, akkor csupán egy aberrált pillanatot rögzít majd. Ám ha nyolc évet adunk Donald Trumpnak a Fehér Házban, akkor végérvényesen és alapjaiban megváltoztatja nemzetünket, és én ezt nem nézhetem tétlenül, nem hagyhatom, hogy megtörténjen – fogalmazott a veterán politikus az indulását bejelentő videoüzenetben, amelyet helyi idő szerint reggel hat órakor tett közzé a Twitter-oldalán.

Donald Trump Twitteren azonnal reagált a bejelentésre.

Isten hozott a versenyben, Álmatag Joe, csak azt remélem, hogy megvan az intelligenciád, bár az régóta kétséges, hogy sikeres előválasztási kampányt vigyél végig.- írta az elnök, majd hozzátette: “undok lesz, olyan emberekkel kell megbirkóznod, akiknek néhány igazán beteges és elbutult ötletei vannak. De ha sikerül neked, akkor várlak a startnál”.

 

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!