Notre-Dame és szeptember 11: kísérteties hasonlóságok?

Hirdetés

Az igazságok mélyére ásunk a tűzvész kapcsán, amivel kapcsolatban rengeteg összeesküvés elmélet látott napvilágot…

Elképzelhető, hogy a Notre-Dame bizonyos értelemben megrendezett volt?

Már a tragédia hajnalán felröppentek azonnal azok a hírek, melyek azt állítják, hogy valójában semmi sem volt véletlen.

Kezdve azokkal a furcsaságokkal, amikről eddig tudni lehet. Például azzal, hogy egy ismeretlen alakról készült felvétel, amint az égő Notre-Dame egyik tornyában sétál. Ki ő? Miért volt ott?

Egyesek szerint ráadásul olyan, mintha turbánt viselne, míg mások egy munkásra gyanakodnak…

Hirdetés

Az összeesküvések szerint az sem kizárt, hogy egy hamis zászlós, azaz “false flag” hadművelet volt, méghozzá politikai megrendelésre.

Gondoljunk csak bele, hogy kiknek és miért állhatott érdekében egy ilyen egyértelműen keresztény jelkép szimbolikus elpusztítása?

Ráadásul hasonlóságokat lehet felfedezni szeptember 11-e és a Notre-Dame-i események között.

Egyrészt ott is felmerült a hamis zászlós hadművelet, a “belső munka” gyanúja, és ott is rengeteg olyan körülmény merült fel, amit mind a mai napig nem sikerült senkinek megmagyarázni…

Az egészet  a húsvét előtti időszakra időzítették. Nyilvánvaló, hogy provokációt akartak előidézni, azt akarták, hogy Európa hamarosan egy ideológiai és vallásháború helyszíne legyen.

Hirdetés

Egyesek pedig már azt vizionálják, hogy így akarnak kirobbantani egy valódi polgárháborút Európán belül.A káosz írmagjainak elhintése régóta célja lehet bizonyos háttérhatalmi eliteknek. Ha a keresztényeket és a muszlimokat, más betelepült, kultúrákat összeugrasztanak, az megteremtheti a várva-várt káoszt. Ezzel elhozható Európa gyengítése, és az európai összetartozást, az európai eszmét végleg meg lehet bomlasztani – vélik sokan.

Egyelőre nincs sok bizonyíték arra, hogy háttérhatalmi alkuk, vagy politikai megrendelés állna az egész mögött, ezt fontos hangsúlyozni. Ennek ellenére az ördög nem alszik… Nem lehet semmit kizárni!

Különösen azért nem, mert a szeptember 11-ével kapcsolatos furcsaságok sem szeptember 11 másnapján kerültek napvilágra, hanem jóval később kezdtek kiszivárogni a szinte megcáfolhatatlan bizonyítékok arra, hogy az egész egy “fedett hadművelet” volt, előre eltervezve…

 

Bizarr teória: a francia kormány állhat a Notre Dame tűz mögött?

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!