Fel sem fogta, mit tett: mosolyogva várta a letartóztatását a káldi gyilkos

Hirdetés

Meglehetősen furcsán viselkedett a letartóztatása előtt az a 20 éves férfi, aki múlt csütörtökön halálra késelte édesanyját és súlyosan megsebesítette 15 éves testvérét is a Vas megyei Káldon.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyolc tagú család többi tagja aludt, a fiatalember pedig vitatkozás közben szúrta meg többször is az anyját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 15 éves fia megpróbált segíteni neki, de közben ő is megsebesült, intenzív osztályra került, de életben maradt.

Az áldozat élettársa szerint egy kiskutya miatt került összetűzésbe anya és fia. Elmondta, hogy vett a párjának egy kutyát, amit a 20 éves fiú magának szeretett volna.

“Úgy tudom, ebből az apróságból pattant ki a vita. Én már aludtam, mire kiértem a konyhába, Zsanettből már ömlött a vér. Csak annyit tudott mondani, hogy megszúrták, aztán elájult. Esélye sem volt, a szúrás a tüdejét is elérte. Életem szerelmét veszítettem el” – mondta a többgyermekes apa.

A rendőrök nem sokkal a bejelentés után elfogták a fiatalembert, aki ellen halált okozó testi sértés gyanúja miatt büntetőeljárást.

Hirdetés

Vasárnap délután már a letartóztatását várta, miközben hátborzongató dolgokat mondott az ügyvédjének.

A 20 éves férfi a Szombathelyi Törvényszék folyosóján ült és meglehetősen zavartan viselkedett. A Blikk szerint volt, amikor csak maga elé nézett, néha viszont szélesen vigyorgott.

Az ügyvédje többször rá is szólt, hogy ne mosolyogjon, mire a fiú azt mondta, hogy a büntetése úgyis attól függ majd, milyen állapotban van az anyja.

A jogi képviselője már sokadszorra elmondta, hogy az édesanyja meghalt, erre pedig még furcsábban reagált a fiatalember:

“Akkor miért vagyunk itt? Én már rég beugrottam volna a börtönbe, hogy ott megszurkáljanak” – idézi a lap a gyanúsítottat.

Hirdetés

Kiderült, hogy a 20 éves fiút már korábban többször is kezelték pszichiátrián mentális problémái miatt, ahol megállapították, hogy személyiségzavara van. De rendszeresen használt drogokat is, és máskor is volt dolga a rendőrséggel. Az egyik utcában lakó lányával akart összejönni, de nem bírta elviselni a visszautasítást, ezért is eljárás folyik ellene.

A gyilkosság napján is gondok voltak a fiatalemberrel. A családtagok mobilját elszedte és nem akarta visszaadni, ezért rendőrt hívtak rá.

Mire legközelebb kiértek az egyenruhások, a fiú már végzett az anyjával, és az intenzív osztályra juttatta a testvérét.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!