Pénzügyi összeomlást készít elő a brit királyi család a Rothschildekkel és a Rockefeller dinasztiával

Hirdetés

A felső tízezer megint a maradék 98% nyomorán fog nyerészkedni… már elkezdték követelni a kamatok megemelését?

A brit királyi család tudhat valamiről?

Sokakban él a gyanú ma is, hogy Vilmos herceg, Károly vagy épp maga Erzsébet királyné meglehetősen titkos és szoros kapcsolatot ápolhatnak a világ legbefolyásosabb bankházaival, bankárdinasztiáival. Bárki, aki ezekhez a hatalmasságokhoz “dörgölőzik”, az eleve gyanús, gyanúba keveredik. Felveti a lehetőségét, hogy a brit királyi család kilóra meg van véve, és ők is részesei annak a szűk világelitnek, mely romba dönteni készül a világot, véget vetve az eddig uralkodó világrendnek.

Higgyétek el, nem véletlen, hogy a brit királyi család olyan mérhetetlen vagyonra és befolyásra tett szert a történelmük során. Ha visszatekintünk a múltjukra, több ízben is rajta kapható a bankházakkal való összefonódás.

Köztudott, hogy II. Erzsébet brit királynő és férje, Fülöp herceg a világ egyik leghíresebb és legrangosabb épületében él, de a királyi család többi tagja sem holmi viskóban lakik. A családtagok közül ugyanis szinte mindenki máshol él, más palotában vagy villában, amik ugyancsak a királyi család tulajdonában állnak.

Hirdetés

A Rothschild dinasztia tagjai is mérhetetlen vagyonnal rendelkeznek, ahogyan a Rockefeller-ház is.

Valójában az egész egy 300 szupergazdag családból álló dinasztiát, egy úgynevezett elit kört alkot, melynek tízezer tagja lehet.

Ők a felső tízezer, ahogyan csak említeni szokás…

Régóta hírlik, hogy a Wall Streetről irányított pénzügyi válság közeleg. 2020-ra vagy az utánra van “beidőzítve”, de szóltak már hírek 2019 második feléről is. A bankházak arra készülnek, hogy a részben általuk is gerjesztett válság újabb országokat és komplett társadalmakat sodor majd a csőd szélére.

Természetesen a felső tízezer megint a maradék 98% nyomorán fog nyerészkedni.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!