Több generáció óta mérgezik a magyar lakosságot? A szervezett nemzetpusztítás végig a színfalak mögött zajlott?

Hirdetés

Azt már korábban több neves szakértő is elmondta a világnak és a magyaroknak az elmúlt években, hogy egy titkos érdekcsoport, melynek tagjai nem behatárolhatók, azon dolgozik, hogy fogyjon a magyar. Egy előre megtervezett, idegen “kezel” által kiszervezett nemzetirtás zajlik az országban különféle eszközökkel és módszerekkel.

Dr. Papp Lajos szívsebész és elismert kutató korábban már többször elárulta nyilatkozataiban, hogy többek között az egészségügyi rendszerünk sem a gyógyításra, hanem a megbetegítésere lett tervezve.

Több generáció óta zajlik az emberek betegségekben tartása és elpusztítása. Halálos tévhitek vannak ma elterjesztetve szándékosan az egészségügyben és az egészségkultúrában. Példának többek között a darázscsípésre adandó kalciumot hozta fel, mely gyakorlatilag semmit sem ér, rengetegen lelik halálukat emiatt.

Több végzetes tévhit van elterjesztve és beleverve a fejekbe a koleszterinnel, a magas vérnyomással kapcsolatban is, valamint a különféle szívbetegségek kapcsán is.

Egyes információk szerint Magyarországon a 60-as évek óta zajlik egy tartós kálium-kloridos mérgezés, mely a lakosságot érinti. A sóban elrejtett méreganyagok komoly szívproblémákat idéznek elő, erről pedig a legfelsőbb orvosi körökben is tudnak, ennek ellenére nagy a tagadás…

Hirdetés

Nem beszélve emellett az ivóvizeink arzénnal és egyéb káros anyagokkal való tartós szennyezettségéről, melyről szintén alig esik szó a médiában. Mindenki azt szajkózza, hogy hazánk egy termálvíz nagyhatalom, és rengeteg a gyógyvíz, mely egészséget és életet biztosít, ami részben igaz is. Azonban a csapból folyó vegyszerezett, arzénnal teli víz évtizedek óta betegíti a lakosságot…

Visszatérve a sómérgezésre:

A kálium-kloridot pszichiáterek a mániás depresszió kezelésére is használják. Rendszeres adagolása, mondhatni, megszünteti az érzelmeket és a depresszió kezelhető. Hátulütője az, hogy rendszeres adagolása érzelemhiányos állapotot idézhet elő, így nem javasolják a konyhasó, azaz a nátrium-klorid helyettesítésére. Ezért nem is vezették be a konyhasó leváltását kálium-kloridra, mivel pszichiáterek javasolták az ötlet elvetését. Néhány termékben nagyon kis mennyiségben megtalálható, például sókeverékekben, káliumbevitel céljából.

A lakosság mérgezése tehát az információk szerint legalább két generáció óta tart. A magyar társadalom pedig egyre apatikusabb, egyre fásultabb és érzelemmentesebb.

Mindez véletlen egybeesés, összeesküvés elmélet lenne csupán? Vagy valóban tervezett nemzetpusztítás zajlik ellenünk…?

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!