Toroczkai László: Brüsszel szemétlerakónak néz minket

Hirdetés

Brüsszel nem akarja, hogy a később csatlakozott országok felzárkózzanak, inkább elszívják a munkaerőnket. Minket csak szemétlerakónak használnak – mondta a Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László.

Nem kímélte egykori pártját a Magyar Hírlapnak adott interjúban a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és EP-listavezetője, Toroczkai László, aki reméli, hogy a választók egyszerűen elkergetik majd a Jobbikot. A pártelnök zéró toleranciát hirdetne a migrációval szemben, és támogat minden családvédelmi programot. A Mi Hazánk vezetője Gyurcsány Ferencet tartja a baloldali blokk egyetlen karizmatikus figurájának, akinek politikája viszont szerinte Magyarország megsemmisüléséhez vezetne. Toroczkai – 2006-hoz hasonlóan – ma is a bukott miniszterelnök ellen tüntető tömeg élére állna.

– A Mi Hazánk Mozgalom is indul az EP-választáson. Melyek a legfőbb elemei a párt programjának?

– Ezt úgy fogalmaztam meg, hogy a Kamcsatka-félszigettől Lisszabonig terjedő északi civilizáció, vagy más néven az európai kultúrkör megvédése. A magyarság pedig ennek az eltűnőben lévő kultúrkörnek a szívében található, földrajzilag is a közepén, Kelet és Nyugat között. Az ENSZ prognózisa szerint az évszázad végére 11,2 milliárd ember él majd a Földön, és csak egyetlen kontinensen fogyatkozik a lakosság: Európában. Ez a terület morális, gazdasági és kulturális válságban van. Az unión belül és kívül is van egy kelet–nyugati mesterséges törésvonal. Az első törésvonal Brüsszel és a régebbi tagországok, valamint Kelet-Közép-Európa között húzódik. Brüsszel nem akarja, hogy a később csatlakozott országok felzárkózzanak, inkább elszívják a munkaerőnket. Minket csak szemétlerakónak használnak, ami kiderül abból is, hogy rosszabb minőségű élelmiszereket exportálnak hozzánk. Ezt fel akarjuk számolni, ahogy a külső amerikai–orosz törésvonalat is, amely most éppen Ukrajnát szeli ketté. Nem akarjuk a magyar érdekeket feláldozni szuperhatalmi érdekekért. A jelenlegi Európai Unió pont fordítva működik, mint ahogy kellene, gazdaságilag széttagolt, politikai értelemben viszont központosított diktatúraként kezd működni.

– Az illegális bevándorlás kérdésében milyen álláspontot képviselnek?

Hirdetés

– A bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők küzdelmében mi teljes mértékben az utóbbi mellett állunk. Sőt zéró toleranciát hirdetünk a migrációval szemben. Az Európán kívülről jövő migráció egyetlen formáját sem fogadjuk el, kivéve ha a bevándorlásnak ellenőrizhetően házassági vagy családi oka van. Korábban Japán szolgált ilyen példával. Tehát elutasítjuk például a Stipendium Hungaricum kormányzati ösztöndíjat is, amelynek keretében ebben az évben kilencezer Európán kívüli egyetemista érkezett Magyarországra. Egy általunk megosztott videóban mi bizonyítottuk be, hogy jelentős többségük már elhelyezkedett a magyar munkaerőpiacon, és a felmérések szerint nem is akarnak hazamenni. Ez ugyanúgy meg tudja változtatni a magyar kultúrát. Büszke vagyok arra, hogy én javasoltam először a határkerítés megépítését, amely később meg is valósult. Elutasítjuk azt is, hogy a magyarországi multicégek, amelyek mindenféle kedvezményekben részesülnek most is, ahelyett hogy emelnék a béreket, vagy elköltöznek oda, ahol olcsóbb a munkaerő, vagy idehozzák ezt az olcsóbb munkaerőt. Azt szeretnénk, ha az unió csak a munkahelyteremtésre és a béremelésre biztosítana felzárkóztatási forrásokat. Korábban jobbikos politikusként mások mellett én szorgalmaztam a béruniót, most pedig ott tartunk, hogy Emmanuel Macron francia elnök és magyarországi leányvállalatai, a DK és a Momentum követel egységes európai minimálbért. Részükről azonban ez csak mézesmadzag, az igazi céljuk, hogy az általuk képviselt politikai diktatúra, amelynek a vége az európai egyesült államok, megvalósuljon. Az európai minimálbért mi is támogatjuk, tehát gazdasági téren egységesítenénk, ugyanakkor politikai téren teljes szuverenitást akarunk.

– Az uniós tagságról népszavazást szeretnének. A Mi Hazánk kiléptetné az országot az EU-ból?

– Erre nem tudok egyszerűen válaszolni, mégpedig azért, mert amikor az Európai Unióhoz csatolták hazánkat, minket átvertek. Akkor mindenféleképpen azt támogattam volna, hogy ilyen feltételekkel ne csatlakozzunk. Ugyanakkor bizonyított tény, hogy a korábbi kormányok felszámolták a magyar nemzeti vagyont, megszűnt a nemzetgazdaság, így lélegeztetőgépen vagyunk. Ha holnap kilépnénk az unióból, csődbe mennénk. Annyi felelősségtudatunk pedig van, hogy nem vihetjük csődbe a hazánkat. Körültekintően kell tehát viszonyulni ehhez a kérdéshez. Viszont mi nem félünk attól, hogy megkérdezzük a magyar embereket erről. Most nagy az uniós tagság támogatottsága hazánkban, de ha az emberek a kilépés mellett döntenének, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy még a Brexitnél is sokkal hosszabb folyamatra kellene felkészülni. Először tehát a nemzetgazdaság megteremtésén munkálkodnék állami beavatkozással. Erre a kormány nem fordít kellő figyelmet.

– A kormány a migráció elutasítása mellett demográfiai fordulatot akar elérni, ezt szolgálja a nemrég elfogadott családvédelmi akcióterv, amelyet az önök parlamenti képviselői is megszavaztak.

– Minden családpolitikai intézkedést támogatunk, és ezután is megszavazunk. Rendkívül fontos, hogy foglalkozzunk a népesedési helyzettel, Magyarország régóta demográfiai krízisben van, de ezek az intézkedések nem elégségesek. A fiatalokat például nem ösztönöznénk a minél több bankhitel felvételére, mert nagyon rosszak a tapasztalataink a pénzintézetekkel, valamint a balliberális kormányok és a Fidesz bankokkal való kapcsolatáról is. Gondolok itt a devizahitelekre vagy a kilakoltatásokra. Mi inkább a bérlakásépítésben hiszünk. A falusi csok sem minden településen vehető igénybe, azokat a településeket bünteti jobban a kormány, ahol jó a polgármester, és éppen növekedni kezdett a lakosság. Miközben olyan elnéptelenedő borsodi cigányfalvakban igénybe vehető, ahová nem fognak a fiatal magyar családok beköltözni, hogy ott három gyereket neveljenek fel.

Hirdetés

– Többször felvetették a cigánykérdést, amellyel újra magukra húzzák a szélsőséges, kirekesztő jelzőt. Egyáltalán nem hisznek az integrációban?

– Nem érdekelnek a különböző jelzők, engem az érdekel, hogy megmentsem Magyarországot a magunk és gyermekeink számára. Valakinek beszélni kell erről a rettenetes problémáról, amelynek van egy népesedési vetülete, hiszen a hat év körüli gyermekek egyharmada roma származású. Ez néhány éven belül olyan súlyos politikai, szociális és gazdasági problémákat okozhat, amelyeknek beláthatatlan következményei lesznek. Mindehhez hozzájön például az az új jelenség, amelynek kapcsán nemrég feljelentést tettem, s múlt héten ki is hallgatott a Nemzeti Nyomozó Iroda. Ez pedig a roma tartomány létrehozásának gondolata, amely egy új Trianonhoz vezetne. Egyesek hazánk négy észak-keleti megyéjéből egy roma tartományt akarnak létrehozni. Ez még csak egy ötlet, de csírájában kell elfojtani. Ezért tettem feljelentést alkotmányos rend elleni szervezkedés gyanújával.

– Tavaly hagyta el sokadmagával a Jobbikot, amely továbbra is folytatja az általuk néppártosodásnak nevezett politikát. Milyen jövőt jósol nekik?

– A Jobbik balliberális párttá vált, ráadásul egészen megdöbbentő módon. Ő lett „a pártok Hegedűs hadnagya”, szemben velünk, akik egyedülálló módon húsz éve nem változtattunk a nézeteinken. Egyelőre felfoghatatlan számomra, hogy Magyarországon hogyan maradhat életben egy ilyen párt, hogyan támogathat bárki olyan politikusokat, mint Mir­kóczki Ádám szóvivő, aki azt vágta a magyar választók képébe, hogy amit 2010 előtt mondtak, az nem volt igaz. Amikor ez elhangzott, én még aznap elhatárolódtam Mir­kóczkitól, aki egyébként szintén megkapta a júdáspénzt azzal, hogy Egerben ő lesz a balliberális tömb polgármester-jelöltje. A Jobbik ráadásul úgy követi el árulását, hogy a sok balliberális partnerpártja közül éppen azzal a Gyurcsány által vezetett DK-val alakult ki a legnagyobb szerelem, amely ellen létrejött, és amely elleni harcnak köszönhetően bejuttattuk a parlamentbe. A Mi Hazánk kizárólag azért létezik, mert volt rá akarat a magyar emberek részéről. A Jobbikot viszont ma már csak a pénz érdekli, és a hatalomvágy tartja össze, nem az emberek akarata. Abban bízom, hogy a választók egyszerűen elutasítják és elkergetik ezt a pártot, amely ilyen köpönyegforgatásra volt képes.

– Ha már szóba került Gyurcsány Ferenc, mostani megszólalásaiban visszatérő elemként ad hangot azon véleményének, miszerint ő az egyetlen karizmatikus egyén a baloldalon, aki vezérszerepet tölthet be náluk. Gondolta volna 2006-ban, hogy Gyurcsány még ma is a magyar politikai élet része lesz?

Hirdetés
Hirdetés

– Már 2006 és 2010 között is látszott, hogy Gyurcsány fanatikus figura. Pont azért lövetett ránk. És azt is lehet látni, hogy a balliberális tömb pártjaiban, az MSZP-ben, a Jobbikban, a DK-ban, az LMP-ben és a Momentumban sincsenek karakteres vezetők. Egyetlenegy dolog érdekli őket, a pénz. Egyébként a körből kiemelném a Momentumot, amely mögött nagyon komoly külföldi pénzügyi körök állnak, így velük hosszú távon kell számolnunk. De el tudja bárki képzelni, hogy az a Sneider Tamás maga alá tudná gyűrni a többi pártot, akit a tavalyi választási bukás után Vona Gáborék kijelöltek pártelnöknek, de ő először hallani sem akart erről, majd pár nap múlva meggyőzték? Egyetlen erős ember van, aki ezt már nem a pénzért csinálja, mert nincs szüksége rá: Gyurcsány Ferenc. Ráadásul neki van egyedül ideológiája, mégpedig az európai egyesült államok, amely Magyarország megsemmisítését jelenti.

– A mai Toroczkai László is átvezetné a tömeget Gyurcsány ellen a Kossuth térről a Szabadság térre, mint 2006. szeptember 18-án?

– Igen.

 

Forrás

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!