Drá­mai csa­var VV Fanni ügyé­ben

Hirdetés

Szerda este házi őrizetbe tették azt a férfit, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.

B. László családja boldog, míg az egykori táncoslány szülei összeomlottak és attól félnek, megszökik az emberrabló

A dunaújvárosi férfit lábán nyomkövetővel vitték otthonába. Korábbi ügyvédjén és egyben nagybátyján, dr. Brodmann Péteren keresztül nyilatkozott a Borsnak.

“Örülök, hogy tisztul a kép és igazolva látszik az állításom. Egy percet sem aludtam örömömben, annyirafeldolgozhatatlan még ez a szabadság érzés” – mondta B. László, akinek Dunaújvárosban élő nagymamája is megszólalt: “Nagyon-nagyon boldogok vagyunk mindnyájan. Erre számítottunk, és arra, hogy végre kiderül az igazság. Nagyon vártuk már Lacit

Míg a Brodmann-családnál óriási a boldogság, addig a lányukat elvesztő Novozánszkiék értetlenül állnak a történések előtt.

Hirdetés

Fanni anyukája, Kati teljesen összeomlott. Édesapa igyekszik tartani magát, de őt is rendkívül megviselte a hír– tudta meg a lap dr. Lichy Józseftől, aki folyamatosan egyeztet a családdal.

“A kérdés, eltűnik-e vagy sem? Az emberi természet ugyanis olyan, hogy egy ilyen helyzetben arra gondol, hogy kapott egy lehetőséget, hogy eltűnjön. A gyanúsított nem tudja még, mivel fogják megvádolni, vagy mivel nem, kizárólag abban a tudatban van, hogy őt szándékos emberöléssel gyanúsítják, amiért, ha rábizonyítják, akár életfogytiglant is kaphat. A házi őrizet pedig egy lehetőség a fejében, hogy lelépjen. Jól tudjuk, hogy nézegette ő korábban már Belize-t, ahol nincs kiadatás” – nyilatkozta a Borsnak a Novozánszki család ügyvédje.

.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!