“A Berki” üzent Tarlós Istvánnak

Hirdetés

Bár nem vágya, hogy ta­lál­koz­zon a je­len­legi fő­pol­gár­mes­ter­rel, ha meg­nyeri az őszi vá­lasz­tá­so­kat, egy asz­tal­hoz ül vele.

De csak nyolc per­cig!

A friss főpolgármester-jelölt Berki Krisztián nem kíméli Tarlós Istvánt, akit szíve szerint nyugdíjba is küldene.

A politikai karrierre vágyó szélhámos először a Mokka hétfő reggeli adásában kezdte ki a jelenlegi főpolgármestert: szerinte ha csak 8 percre is leülnének beszélgetni, biztos, hogy Tarlós komolyan venné őt. Annak ellenére is, hogy Berki történetesen egy medence partján jelentette be, hogy harcba száll a főpolgármesteri székért.

A Ripost magazn a mokkás beszélgetés után megkereste Berkit, hogy arról faggassuk, mit szeretne megbeszélni 8 percben a főpolgármesterrel, ám az izomceleb homályosan válaszolt a kérdésre.

Hirdetés

Nem vágyam találkozni Tarlóssal, de ha megnyerem a választásokat, akkor le szeretnék ülni a leköszönő főpolgármesterrel. Ez nem törvényszerű, de úgy érzem, egy fejlett európai város vezetőjének illendő. Amit két felnőtt, értelmes férfi ennyi idő alatt nem tud megbeszélni, azt nem is érdemes- magyarázta meg Berki, miért lenne elég 8 perc Tarlós meggyőzésére.

Berki hétfő reggel a Facebookon is nekiment a jelenlegi polgármesternek, mégpedig a nyugdíjkorhatár miatt:

“Budapest jelenlegi főpolgármestere, Tarlós felszólította nyilvánosan a 64. életévüket már betöltött magyar és Budapesten elő állampolgárokat azon belül is a pedagógusokat “a nyugdíjkorhatár azért van mert ott el kell menni nyugdíjba Tarlós úr jelenleg 71 éves. Ön szerint Tarlós menjen vagy maradjon?” – írta Facebookján Berki.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!