Itt a bizonyíték: Angela Merkel tálcán kínálta fel az európai identitást

Hirdetés

Angela Merkel, született Angela Dorothea Kasner, német politikus, 2000 óta a Kereszténydemokrata Unió elnöke, 2005 óta Németország kancellárja. Németország első női kormányfője. Apja Horst Kasner berlini származású evangélikus lelkipásztor, anyja Herlind Jentzsch hamburgi latin–angol szakos tanárnő.

Politikai pályafutása a rendszerváltás évében, 1989-ben kezdődött. 2011-ben Barack Obama az Egyesült Államok legmagasabb polgári kitüntetését, az Elnöki Szabadságérmet adományozta neki. A Times magazin 2015-ben az Év emberének választotta…. Sokak szerint a világ egyik legbefolyásosabb női politikusa.

Ez az Angela Merkel 2015 augusztusának végén nyilatkozatot tett közzé, mely szerint: „Németország minden szíriai migránst befogad”

Szeptember 5-én a kancellár újabb nyilatkozatot tett közzé, mely szerint „a politikai menedékjogra jogosultak befogadásának nincs felső korlátja”.

A merkeli Wilkomemnskultur és az ezt követő kulturális “kilúgozása” a nemzeti identitásnak Európa légvégét jelenti…

Hirdetés

Ha van Haza, van nemzet, van nemzeti önazonosság, létezik közösség, amelyhez tartozom, létezik hazaszeretet, létezik lokálpatriotizmus, s bizony mindebből következően létezik önfeláldozás is.

Merkel azonban éppen ezt számolta fel Európa-szerte, legalábbis Nyugat-Európa azon országaiban, ahol ehhez önként asszisztáltak, lásd a franciákat, vagy a svédek, norvégok… Eredetileg Merkel kancellársága ennek a hazaszeretet és nemzettudat gyomlálásnak volt egyfajta előkészítése, előfutára.

Merkel ugyanis szemmel látható módon elkezdte a keresztényüldözések előkészítését is. Tagadhatatlan ugyanis az, hogy Merkel “áldozatos munkája” kellett ahhoz, hogy olyan nagy mennyiségű embertömeg áramoljon be Európába, hogy az mára komoly feszültséget generál. Kulturálisan, ideológiailag és VALLÁSI szinten is.

Egyre több Európában a muzulmán kisebbség, mely lassan többséggé fog “összefolyni”. Már megjelentek azok a politikai erők is, melyek ezt a muszlim tömeget lassan “becsatornázzák”, így akár idővel választásokat is nyerhetnek olyan erők, melyek csakis őket képviselik.

Végső soron valóra válhat Merkel beteg víziója? Tényleg ezt képzelte el, amikor kinyitott Európa kapuit?

Hirdetés

Hogy majd a saría törvényei szerint kell az európaiaknak élniük, csak mert “X” városban muszlim polgármester került hatalomra…?

Érdemes ezen elgondolkodni…

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!