Rossz címre mentek a kommandósok – egy alvó férfit rohamoztak meg

Hirdetés

Az eset egy kiterjedt hadművelet során történt, amelyet a szlovák rendőrség különleges egysége, a NAKA hajtott végre, írja a hvg.hu. Nyitra és Nagyszombat megyékben a razzia során 11 személyt vettek őrizetbe.

Hiba csúszott azonban a gépezetbe Tallós településen, ahol a kommandósok hajnali 5-kor törtek be egy házba, és gyors akció keretében megbilincseltek egy ott alvó férfit. Ekkor derült ki, hogy eltévesztették a házszámot – írja az Új Szó.

 

A tévedés azért történhetett meg, mert a kiszemelt lakásba külön lépcső vezetett, a rendőrök pedig rossz irányba indultak.

A NAKA nem először követ el hasonló hibát, ezért a szervezet igazgatója azt ígérte, levonják az esetekből a következtetéseket. Az ártatlanul megzavart családnak okozott károkat természetesen megtérítik.

Hirdetés

Hasonló történt már 2016-ban a TEK-kel Magyarországon is, csak időben észrevették.

Amikor a TEK harminc kocsival kivonult, hogy a Teréz körúti robbantással gyanúsított karmacsi férfi szülőházánál házkutatást tartson, nem találtak oda a helyszínre. Erről a helybeliek számoltak be a Borsnak, ugyanis tőlük kértek útbaigazítást.

Az egysávos kis utcában az egész harckocsis konvojnak meg kellett fordulnia, mert nem a jó irányba mentek.

 

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!