A stuttgarti gyilkos migránsról kiderült az igazság

Hirdetés

A stuttgarti gyilkos migráns nem sokkal szörnyű tette elkövetése előtt a közösségi médiában írt arab nyelvű bejegyzése megkérdőjelezi a német ügyészség azon állításának hitelességét, hogy kizárólag személyes indíttatású bűncselekményről van szó – írja a V4NA nemzetközi hírügynökséget szemléző Origo.

Erre az egyébként hamis indokra hivatkozva nem tudósított a csupán papíron közszolgálati német média a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról.

Ahogyan azt korábban mi is megírtuk eddig a német média nem közszolgálati része úgy számolt be az emberölésről, hogy azt a – saját bevallása alapján – szír állampolgárságú férfi személyes okokból követte el. Az ARD és a ZDF „közszolgálati„ televíziók híradói ugyanis erre hivatkozva titkolták el a migráns által elkövetett gyilkosságot.

Mivel a hatóságok akkor személyes indíttatású bűncselekményként könyvelték el az esetet, így a ZDF és az ARD szerint nincs „össztársadalmi relevanciája” annak, hogy járókelők tucatjai szeme előtt talpig véresen, egy karddal levágja embertársa kezét, és halálra szurkálja őt a magát szírnek hazudó 28 éves férfi, ezért azzal szerintük nem is kell foglalkozni.

Issa Mohammed a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést arab nyelven a karddal elkövetett iszonyatos gyilkosság előtt, amiben iszlám vallási elköteleződéséről írt.

Hirdetés

A szöveg így szól: „Az irgalmas Isten nevében – minden egyes ember meg fog halni”, majd alatta a következő mondat: „Higgyetek a mindenható Istenben„.

Ebből úgy tűnik, egy saját magát is feltüzelő kijelentésről van szó, ami megkérdőjelezi a gyilkosság pusztán személyes indítékát.

 

 

Stuttgarti szamurájkardos gyilkosság: a német közmédia mélyen hallgat

Hirdetés

Forrás: 888

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!