Balhé a forgatáson – önelégült Tóth Gabi kiverte a biztosítékot

Hirdetés

Nem volt balhémentes a műsor forgatása, ugyanis a Sztárban sztár leszek! két mestere, Tóth Gabi és Horváth Tamás egy produkció kiértékelésekor összeszólalkozott egymással. Az nem derült ki, hogy pontosan mi okozta köztük a konfliktust, az énekesnő mondott valami olyat, amivel valószínűleg megbántotta a Meggyfa című sláger énekesét.

Az állapotos sztár meg is jegyezte a kollégájának, hogy félreértette őt.

– Fogalmad sincs, hogy én ki vagyok, fogalmad sincs neked szerintem a zenei munkásságomról – vágta Horváth Tamás Tóth Gabi fejéhez.

A 31 éves énekesnő arra kérte kollégáját, hogy ne menjen át a vitájuk személyeskedésbe, majd hozzátette, Horváth Tamás nem tud objektív lenni. Miután ez elhangzott, a 27 éves énekes felállt a székből, és a stúdió egy félreeső szegletébe ment, hogy lenyugodjon. Emiatt a műsor forgatását is fel kellett rövid ideig függeszteniük a készítőknek.

Horváth Tamást két másik kollégája, Bereczki Zoltán és Pápai Joci nyugtatta meg. Az, hogy pontosan mi okozta a két sztár között a félreértést, illetve hogyan rendezték le ezt az apró konfliktust, a Sztárban sztár leszek! című műsorból állítólag hamarosan kiderül.

Hirdetés
Forrás: femina

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!