Meccs közben rosszul lett, estére pedig meghalt a magyar focista

Hirdetés

Tragédia a meccs után: vasárnap délután még pályára lépett a Tiszavasvári 30 éves focistája a Kótaj elleni, akit este már hiába próbáltak újraéleszteni.

Lajos Tamás a 68. percben cserét kért, mert rosszul érezte magát, hányingere volt, de senki sem sejtette, mekkora a baj. A Szon.hu beszámolja szerint a csapatkapitány ezután a kispadról nézte tovább a megyei II. osztályú meccset, bekísérte társait az öltözőbe, lezuhanyzott, és még a büfé előtt beszélgetett egy ideig a többiekkel.

Két órával később azonban újra rosszul lett: hányt, és a mellkasát fájlalta. Barátai vitték el az ügyeletre, ahol azonnal esetkocsit kértek, de már hiába.

A focistának összeomlott a keringése, és nem sikerült újraéleszteni. Halála megrázta a települést.

A vegyész végzettségű Lajos Tamást a Dézsávü amatőr színtársulat tagjaként is ismerte a helyi közönség. Igazi közösségi ember volt, aki összekovácsolta focicsapatot.

Hirdetés

– Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családdal– nyilatkozta a Szon.hu-nak megrendülten Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

Mély fájdalom és megrendülés! 🙁⚫Csapatunk kiváló labdarúgója és kapitánya Lajos Tamás a tegnapi mérkőzés után elhunyt. ⚫Szívünkben örökké élni fogsz! 🖤

Posted by Tiszavasvári SE Labdarúgás on Monday, August 12, 2019

Forrás: blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!