Megdöbbentő levelet küldött Salvini az olasz miniszterelnöknek

Hirdetés

Megvallom a bűnömet: Azért vagyok miniszter, hogy védjem a határokat, a biztonságot, az országom tisztességét és méltóságát.

Salvini válaszolt Conte kirohanásaira. A miniszterelnök azzal támadta a belügyminisztert, hogy megszállottan küzd a migráció ellen.

Meglepetéssel olvasom, hogy Ön a szememre veti a “zárt kikötők” (“PORTI CHIUSI”) rögeszmémet. Haragról, hűtlenségről, szorongásról, hévről és sok másról beszél.

Nos, mindig is hűséges voltam, és mindig is az leszek az összes intézményes tisztséget tisztelem, de mindenek előtt mégis azokat az állampolgárokat tisztelem, akikkel találkozom, és akik a közbelépésemet kérik.

Háború van a maffia, a camorra, a ‘ndrangheta ellen, harc a drogkereskedelemmel és prostitúció ellen. Az elkövetett bűncselekmények 12%-kal csökkentek: lopás (-17%), rablások (-21%), szexuális erőszak (-24%).

Hirdetés

És főleg az illegális partraszállások csökkentek 80%-kal (20.000-ről 4.000-re), ami 90%-kal kevesebb halottat is jelent. Ezzel milliárdokat spóroltunk az olaszoknak, és ebből a pénzből egy éven belül 8000 emberrel bővülhet a fegyveres rendfenntartó állomány.

Tehát megvallom a “bűnömet” elnök úr, az én “rögeszmém” meggátolni mindennemű bűncselekményt, beleértve az illegális bevándorlást is. Azért vagyok miniszter, hogy védjem a határokat, a biztonságot, az országom tisztességét és méltóságát.

Velem a kikötők le vannak és le lesznek zárva az emberkereskedők és külföldi bűntársaik előtt. Világos, enélkül a lezárás nélkül az EU egy ujját sem mozdította volna, és mint évekig Renzi és a PD kormányzása alatt, magára hagyta volna az olaszokat.

Kellemes Mennybevétel ünnepét ( augusztus 15. – Szűz Mária mennybevétele Olaszországban piros betűs, munkaszüneti napos ünnep – a szerk.) Önnek és minden olasznak, kedves elnök úr, és különösképpen annak az 56.698 egyenruhásnak, akik a mai napon is mindannyiunk biztonságát szolgálják, és akik az én büszkeségeim.

Harcolni a bűnözés összes árnyalata, formája és nemzetisége ellen ez a munkám célja. Sőt, az életem.

Hirdetés

Köszönöm: Matteo Salvini

 

🖌Carissimo Presidente Conte,leggo con stupore che Lei mi rimprovera una “ossessione” per i “PORTI CHIUSI”, parla di…

Posted by Matteo Salvini on Thursday, August 15, 2019

Hirdetés
Hirdetés

 

Forrás: Vadhajtások

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!