Stuccpolitika: a migránssimogató svéd kormány továbbra is csatát vív a valósággal

Hirdetés

Svédországban csak úgy dübörög a tolerancia: februárban a magyar családbarát politikát nácizta le a svéd kormány, most pedig a lengyeleknek mentek ki.

Korábban több ízben is beszámoltunk róla, hogy ez év februárjában Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszter az akkor Orbán Viktor által bejelentett családvédelmi akciótervet lenácizta azzal a indoklással, hogy az a 30-as évek Németországát idézi, és a kormány kihasználja a magyar nőket.

Úgy fogalmazott: riasztó, ami Magyarországon történik. Most azt akarja Orbán, hogy több igazi magyar gyermek szülessen. A politika bűzlik a ’30-as évektől, és jobboldali populistaként ködösíteni kell, hogy ez a fajta politika milyen következményekkel jár arra az önállóságra nézve, amiért a nők küzdöttek.

Nyilatkozatnak lett is következménye, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) bekérette Svédország budapesti nagykövetét.

Most azonban úgy tűnik, hogy a svéd kormány továbbra is ádáz csatát vív a valósággal, ugyanis most azért szálltak bele páros lábbal a lengyelekbe, mert a kormánypárti PiS képviselője, Beata Mazurek el merte mondani, hogy bizony a multikulturalizmussal sok olyan dolog is együtt jár, ami a helyiek nyugalmát nagyban veszélyezteti: kivégzések, növekvő bűnelkövetés, erőszaktevések, félelem és sharia zónák. Ezek a következményei a multikulturalizmusnak és a migránsok előtt nyitott határoknak. A svédek a saját országukból menekülnek annak érdekében, hogy békére és normalitásra találjanak Lengyelországban.

Hirdetés

Ez persze nem tetszett a svéd kormánynak, Morgan Johansson igazságügyi miniszter bizarr válaszában kifejtette, hogy nem az erőszakos iszlám bandák terrorizálják a svédeket, hanem éppen fordítva, a lengyelek (!) azok, akik erőszakos bűncselekményeket követnek el Svédországban.

Arra a Svédországra kínos hírre azonban nem refelktált, hogy áprilisban a svédországi lakcímmel rendelkező Denis Lisov menedékjogot kért saját maga és lányai számára Lengyelországban, miután gyermekeit iszlám nevelőszülőknél helyezték el a svéd hatóságok.

Forrás: 888

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!