A bevándorláspártiak újabb bosszúra készülnek Brüsszelben

Hirdetés

A bevándorláspárti erők továbbra is nyomást akarnak gyakorolni a migrációt elutasító tagállamokra, és ehhez a jogállamiságot akarják felhasználni varázsszóként. Az Európai Parlament LIBE bizottságának ülésén a távozó bevándorláspárti Európai Bizottság nevében a szocialista Frans Timmermans ismertette az erről szóló terveiket. A migrációt szervező Soros-hálózatra akarják bízni, hogy eldöntse mely tagállam jogállam, mely nem, és ehhez további eurómilliókkal akarják kitömni a Soros-hálózatot – írja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja a Magyar Hírlap szerint.

Frans Timermans volt a bevándorláspárti erők listavezetője az európai parlamenti választáson, és a bevándorláspárti európai baloldallal együtt bosszút akar állni azért, mert megakadályoztuk, hogy ő legyen az Európai Bizottság elnöke. Továbbra is aktívan harcol azért, hogy támadást indítsanak a bevándorlást elutasító országok, így Magyarország és Lengyelország ellen – áll a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja közleményében.

Meg akarják büntetni hazánkat, amiért a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra. A jogállamiságra hivatkozva homályos fogalmakkal dobálóznak és valójában a nemzeti szuverenitást akarják gyengíteni  Bízunk benne, hogy a novemberben felálló új Európai Bizottság tevékenysége, szemben a távozó bevándorláspárti Bizottsággal, megfelel majd az európai szerződések betűjének és szellemének, továbbá érdemi lépéseket tesz majd a bevándorlás megállítására és nem politikai nyomásgyakorlásra használja majd az uniós jogi eljárásokat – írják.

Forrás: Magyar Hírlap

 

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!