A Momentum védelmébe vette Karácsony Gergelyt

Hirdetés

Az ellenzék főpolgármester-jelöltjét az elmúlt napokban és hetekben politikai ellenfelei többször is alkalmatlannak nevezték a főváros vezetésére.

Bár korábban nem is Karácsony Gergelyt támogatta, a Momentum most az mondta: nem tud elképzelni alkalmasabb jelöltet. Karácsony Gergely azzal érvelt saját maga mellett, hogy ő nyerte meg az ellenzéki előválasztást, ezért ő a legjobb választás.

Többek között hazug és alkalmatlan szavakkal jellemezte Karácsony Gergelyt több főpolgármester-jelölt is az elmúlt napokban. Vasárnap viszont először mégsem ő, hanem a Momentum elnöke üzent vissza nekik. Mielőtt Karácsony Gergely válaszolhatott volna az újságírók kérdéseire, Fekete-Győr András, a Momentum elnöke magához ragadta a szót és határozottan azt állította, hogy Budapest vezetésére a zuglói polgármester a legmegfelelőbb jelölt. Az őt ért kritikákra végül Karácsony Gergely is reagált, aki szerint azért ő a legjobb választás, mert az előválasztást is megnyerte.

Csakhogy két hónapja még a Momentum sem gondolta így, Fekete-Győr András pártja akkor olyannyira nem Karácsony Gergelyt tartotta a legalkalmasabbnak a posztra, hogy saját főpolgármester-jelöltet indított Kerpel-Fronius Gábor személyében.

Karácsony Gergelyt az előválasztás óta is számos kritika éri. A legtöbb amiatt, hogy miközben főpolgármester szeretne lenni, még a leghíresebb budapesti helyszínekről sem tudja, hol vannak. Csepel után legutóbb a Nemzeti Múzeum hollétét nem sikerült eltalálnia, és az épületről úgy beszélt, mintha a Múzeum körút helyett a Városligetben lenne.

Hirdetés

Forrás: hiradó.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!