A Rothschildek felforgatják a világot: kiadták a kamatemelési kódeljárást?!

Hirdetés

A Rothschildek és hozzájuk hasonlók még több pénzt akarnak, miközben  a világ egyre nagyobb része táncol az egzisztenciális nyomor szélén..

Vajon mi lehet a terve az egész világot pénzügyi és lassan más egyéb szinteken uraló elitnek? Vajon mikor fogják teljesen bekebelezni ezt a világot?

Rengeteg különféle elmélet látott arról napvilágot, hogyan fog tovább zajlani a világprivatizáció: mert jelenleg ez történik a színfalak mögött. A nagyvállalatok még nagyobbakká nőttek, melyeket ők mozgatnak a vörös posztó mögül, miközben az egész tőzsdét is dróton rángatják. Mega vállalatok jöttek létre, a mezőgazdaság például összesen 4 gigavállalatba van már tömörülve, mely idővel egyesülni fog a Monsantoban.

De a világbankok is egyfajta központosításban érdekeltek. Így centralizálni és ellenőrizhetni lehetne a világ pénzmozgását.

Nem véletlen, hogy egyre több törvényjavaslat születik arra vonatkozóan, hogy felgyorsítsák a készpénzhasználat betiltását, vagy elnyomását. A világ uzsorahiénái már pedzegetik egy ideje, hogy ideje lenne megemelni a kamatokat…

Hirdetés

Lényegében kiadták a kamatemelési kódeljárást!

A világ nemzeteinek, különösen az eleve pénzügyi rabláncon lévőknek, mint amilyen Magyarország is, alaposan fel kell készülniük a várható válságra, a mesterségesen kirobbantott nyomorra, melyet ezek a gátlástalan pénzemberek indítanak majd el…

Forrás: Magyarok vagyunk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!