Berkinek összegyűlt az aláírás a főpolgármester-jelöltséghez

Hirdetés

Berki Krisztián egy Instagram-videóban jelentette be: sikerült összegyűjtenie a szükséges aláírást ahhoz, hogy hivatalosan is főpolgármester-jelölt legyen az őszi választásokon.

Berki Krisztián a szakadó esőben táncra perdült legújabb élő Instagram bejelentkezésében. Van oka az örömre, hiszen határidőn belül sikerült összegyűjteni annyi aláírást, amellyel immáron hivatalosan is harcba száll a főpolgármesteri székért

Bár Berki sikerében sokan nem hittek, úgy tűnik, jóval több ajánlást sikerült összegyűjtenie, mint például Puzsér Róbertnek (6316 db ajánlást gyűjtött).

„Itt vagyunk, 13:40 után egy kicsivel, és veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk. Adatkezelési okok miatt nem mutathatom meg, de így megmutathatom (mutatja): 1250 ív van” – kezdte Berki széles mosollyal.

„Kint voltam 16 napot az emberek között, megismerhettelek benneteket. Minden társadalmi rétegből, a rajongóimat, követőimet, utálóimat. Szerintem nagyon kevesen gondolták, hogy ez meglesz. Én már az első medencés videómnál tudtam, hogy sikerülni fog. 1250 ív itt van nálam, ez nyolcasával majdnem 10 000 aláírás. Most bemegyünk, megkérdezzük, hogy mi újság, Berki Krisztián jelölt lett. A következő állomás október 13-án lesz, a főpolgármester választás. Onnantól kezdve mindenki, a Fideszesek, Karácsony, mindenki elmehet nyugdíjba. Köszi, sziasztok!” – mondta el a videóban Berki.

Hirdetés

 

Forrás: Ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!