Drámai percek LL Junior kisfiának temetésén

Hirdetés

Több száz gyászoló jelenlétében eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidot.

A temetésre az elsők között L.L Junior és édesanyja érkezett – tudósított a Blikk. A családtagokon kívül több barát, köztük hírességek is elmentek a Fiumei úti sírkertbe. A temetés nyilvános volt: a zenész arra kért mindenkit, fehér ruhában érkezzen a gyászszertartásra.

Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, a zenész volt párja, az elhunyt fiú édesanyja. L.L Junior a korábbi ellenségeskedést félretéve vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a kivetítőt, amelyen Dávid fényképei voltak láthatóak.

A szertartás délben kezdődött. A beszédek után Mága Zoltán hegedűművész játszott, aztán odalépett a koporsóhoz, és meghajolt.

Az énekes édesanyja, az elhunyt fiú nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, de fájdalmát nem bírva összeesett, fel kellett segíteni.

Hirdetés

A kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húzott. Dávid szülei egymásba kapaszkodva mentek a hintó után. A koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba.

 

 

Emilio és családja is jelen volt

Hirdetés

A temetésen több egyházi személy is beszédet mondott, Száva László, Pajor Tamás, és a Hit gyülekezet vezetője, Németh Sándor is. A búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenélt,  Dávidot fehér hintóval, fehér lovakkal vittek a sírhelyhez.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!