Nagy pofont kapott az ATV saját nézőitől

Hirdetés

A Heti Naplóban Sváby tovább akart agitálni a főleg a DK-sok által tolt cél elérésére, az euró mielőbbi bevezetésére. Ezért kérdezték a nézőktől, „Ön szeretné, hogy minél hamarabb az euró váltsa a forintot Magyarországon?”

Nos, a csatorna jellemzően ballib nézői ordas nagy fityiszt mutattak a magyarellenes mesterkedőknek. A többség ugyanis 59-41 százalékban leszavazta az ellenzék önsorsrontó lépéstervét.

Kinyilvánította: nem hisz a Dobrev-propagandának, aki szerint az euró nélkül védtelenek vagyunk s elutasítja Molnár Csaba teli szájjal világgá kürtölt szándékát, az euró mielőbbi bevezetése érdekében való Unióhoz fordulást. Dobrevék mérhetetlen aljassága abban áll, hogy önző politikai céljaik érdekében – Orbánbuktatás, hatalomszerzés – még a velük szimpatizáló embereket is kitennék az elszegényedés veszélyének, a nemzeti és személyes vagyonvesztésnek, a növekvő munkanélküliségnek, az ország politikai destabilizálódásának.

Ballib tévénézőik válasza egyben arra is fényes bizonyíték, hogy saját biztonságuk megőrzése, további boldogulási esélyeik megtartása érdekében jobban hisznek Orbán Viktornak, mint Gyurcsánynak és csapatának.

Komoly üzenet ez. Választás előtt különösen.

Hirdetés

HORVÁTH K. JÓZSEF

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!