Egymásnak estek a szocik az ATV-ben

Hirdetés

Mint ismeretes, felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő.

Lackner Csaba önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye. A beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tartott a kezében.

A vasárnapi választáson Lacknert újraválasztották önkormányzati képviselőnek, a hangfelvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Az ATV A nap híre című műsorában is szóba került a Lackner-ügy.

Simon András műsorvezető kérdésére Harangozó Tamás, az MSZP parlamenti képviselője a fejleményekről azt mondta: ha a felvétel valós, akkor Lacknernek nincs helye a politikában. Harangozó Tamás szavaira reagálva Soproni Tamás, a Momentum színeiben megválasztott VI. kerületi polgármester azt mondta: Lackner Csaba nem egyenlő az MSZP-vel, de a videó- és hangfelvétel alapján szerinte egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént, és „ennek az embernek nincs helye ebben a pártszövetségben”.

Hirdetés

„Jobbnak kell lennünk, mint a Fidesz” – tette hozzá Soproni Tamás.

Forrás: Mandiner

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!