Magyarországot nem adjuk – épülhetnek az újabb kerítések

Hirdetés

A kritikus helyzet az lesz, amikor majd a nyugati határkerítést kell azért megépíteni, mert Nyugat-Európa elveszett, és Iszlám Kalifátus jött létre a helyén…

Nyugat-Európa teljesen el fog veszni. A menekültek áradata és az iszlám világ ugyanis teljesen letarolta a Merkel által teletömött országokat. A Kelet fényei még égni fognak, mikor nyugaton már csak a sötétség uralkodik majd…

Az egészben arról van szó, hogy előbb vagy utóbb, de az iszlám erők alaposan megerősödnek, politikai hatalomra törnek majd nyugaton.

Erre már ma is vannak látható jelek.

Ha ez megtörténik, akkor a fordulóponton egészen biztosan átbillen ez az egész. Akkor pedig kritikus világra ébredünk.

Hirdetés

Merkel teljesen elárulta Európát, ezt mindenki nagyon jól tudja ahogyan sokan azt is tudják, hogy gátlástalan módon kilóra megvették Junckert és társait is.

A nagy multicégek, valamint hallgatólagosan a gazdag arab államok, kik már régóta le akarják igázni Európát, ahogyan azzal próbálkoztak már számtalan esetben a múltban.

Egyértelmű, hogy a hírhedt Kalergi-terv végrehajtása zajlik. A kevert fajú Európa azonban fel fogja emészteni önmagát, a végső győztes pedig az Iszlám világ lesz, egy hatalmas, Iszlám Kalifátust létrehozva Nyugaton. Ez lesz az a pont,a mikor a keleti országok a Turul népének vezetésével kénytelenek lesznek felépíteni a nyugati határkerítést.

Nem szeretnénk, imádkozunk, hogy soha ne jöjjön el a napja, de Európa jövője jelenleg efelé száguld eszeveszett sebességgel..

Forrás: Magyarok vagyunk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!