Megszólalt Borkai a róla közölt botrányos felvételekről

Hirdetés
Az elmúlt napokban róla közölt felvételekre reagált Győr polgármestere.

Először szólalt meg Borkai Zsolt azután, hogy a napokban egy anonim blogger szexvideót és -képeket közölt róla.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben, igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam” – mondta a Győrplusz TV-nek adott nyilatkozatában a győri polgármester.

A videót az országos sajtóban az Atv.hu közölte.

A nyilatkozatában azt mondta: soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír manipuláció, törvénysértést pedig nem követett el.

Szerinte a politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, mindezt azért tették, hogy polgármesterként felállítsák. „Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen” – mondta a videóban. Szerinte többször bizonyította, hogy képes harcolni, valamint hozzátette, hogy Győr a vezetése alatt kimagaslóan teljesített. „Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek a polgármester-jelöltségtől. Nem lépek vissza. A győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát” – közölte.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!