Beindult a sivalkodás: szánalmasan mentegeti Gréczyt a baloldal

Hirdetés

Bár a múlt hét pénteken december 31-i hatállyal lemondott parlamenti mandátumáról Gré­czy Zsolt, a DK frakciószóvivője, miután pornográf, obszcén fotók kerültek nyilvánosságra róla, az ellenzéki politikusok ez idáig nem határolódtak el tőle, mi több, mentegetik az áldozati szerepben tetszelgő, a szexuális zaklatási vádakat tagadó politikust.

Gyurcsány Ferenc például úgy fogalmazott: „Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. (…) Ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket. Mi meg vigyázunk rá.”

A DK szóvivője, Barkóczi Balázs a Facebookon azt írta: „Akik ezt a munkát most hitelteleníteni próbálják, azok nemcsak hazug, de hitvány emberek is. Hazug és hitvány emberek, mert nem az igazságot kutatják, hanem kenyéradó gazdáik becstelen politikai érdekeit szolgálják ki mindenféle kritika, erkölcsi minimum és jóérzés nélkül.”

Kunhalmi Ágnes, az MSZP parlamenti képviselője szerint az egy jó megfogalmazása volt Gyurcsány Ferencnek, hogy egy tisztességes embert tisztességtelen eszközökkel vádolnak.

Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke felvetette: „Kit érdekel az, hogy most hogyan fotózta le magát valaki egy telefonnal? Én nem csinálok ilyet, de sokan meg biztosan.”

Hirdetés

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke leszögezte, a Gréczy-ügyet nem szabad a Borkai-ügyhöz hasonlítani.

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője pedig úgy véli, Gréczy Zsoltnak le sem kellett volna mondania.

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!