Botrány a királyi családban – Erzsébet nem tűr tovább

Hirdetés

Nagy készülődés előzi meg a karácsonyt minden évben a királyi család palotájának táján, hiszen az uralkodó, II. Erzsébet egyik kedvenc ünnepéről van szó.

Őfelségének az elmúlt 67 évben megbonthatatlan hagyományai alakultak ki az ünnepi menetrendet illetően, amelyeket családja mindig be is tart, hiszen a tiszteleten túl ez kötelességük is. Egészen eddig a szűk rokonság együtt töltötte a szentestét, ajándékoztak, vacsoráztak és szentmisére mentek, de Harry herceg felesége, Meghan úgy döntött, nem kíván részt venni ezekben a tradíciókban.

Most már Vilmosnál és Katalinnál is betelt a pohár.

A családban most áll a bál, hiszen ez lesz a hercegi pár első olyan karácsonya, amikor gyermekükkel együtt ünnepelhetnek, de úgy tűnik, hogy a kis Archie kizárólag velük tölti majd a karácsonyt, mivel a szülők nem akarnak a palotában ünnepelni a többi családtaggal – írja az Insider.

Tavaly még együtt ment karácsonyi szentmisére a királyi család, idén azonban Harry, Archie és Meghan nékül sétálnak el a Szent Mária Magdolna-templomhoz, ami a királynő Sandringham birtokán található. A hercegné szerint a kisfiuk nem bírná ki csendben a misét, még túl kicsi ahhoz, hogy elvigyék.

Hirdetés

Meghan továbbá ragaszkodott hozzá, hogy a karácsonyi időszakra hazautazzanak édesanyjához, Dorához, aki Los Angeles-ben él. Ezzel a kéréssel viszont Harry-t szakítja el a saját családjától.

A királyi család minden évben valami tréfás aprósággal lepi meg egymást, hiszen mindenük megvan. Meghan annyira jelentéktelennek tartja ezt a fajta ajándékozást, hogy ők inkább nem is vesznek benne részt az idén – állítja Grant Harrold, Károly herceg volt komornyikja.

A Szent Jakab palotába sem látogat el az újdonsült hercegi pár és gyermekük, kihagyják a palota éves személyzeti partiját, amelyen a királynő és a királyi család is részt vesz minden áldott évben. Erzsébet ezért különösen zabos.

Meghan hercegné szenvedélye a gasztronómia, éppen ezért nem rejtette véka alá a véleményét arról, mennyire nem szereti a hagyományos, minden évben ugyanazt a menüsort tartalmazó karácsonyi vacsorát. Idén ezt is kihagyják majd, hiszen az ünnepeket Amerikában töltik el.

Forrás: femcafe

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!