Dráma az X faktorban- eltűnt a kiesett versenyző

Hirdetés

Bagdi Enikőnek  múlt szombaton kellett búcsúznia az X-Faktortól. A fiatal lány a kiesése után eltűnt a nyilvánosság elől, nem jelent meg korábban leszervezett interjúin, és sem a Blikk, sem az RTL Klub, sem a barátai megkeresésére nem reagált néhány napig. Szeretett volna egy kis nyugalmat, mivel kemény kritikákat kapott produkciója után.

Mentora, Dallos Bogi  próbálta védeni a versenyzőjét, aki szerinte hihetetlen utat járt be, egy gyorsétteremből indulva eljutott a tehetségkutató színpadára, ám a nézők döntöttek: a harmadik élő show után távoznia kellett. Bogi próbálta vigasztalni a lányt, ám látszott, Enikő vigasztalhatatlan.

– Egy ilyen kiesés után, a magam részéről szoktam időt hagyni a versenyzőnek, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok történéseit és a kiesését. Anno Alettának is azt mondtam, hívjon, ha úgy érzi, szüksége van rám, és ez meg is történt. Természetesen Enikő is, amikor úgy érzi, hívhat, mellette állok, ha bármiben segítségemet kéri vagy csak beszélgetne egy jót – nyilatkozta a Blikk megkeresésére Enikő egykori mentora, Bogi.

Korábban Makai Gábor klinikai szakpszichológus elmondta a Blikknek, hogy egy feltételezhetően önértékelési problémákkal küzdő ember sokkal nehezebben éli meg vagy viseli el a negatív kritikát.

A Blikk felkereste  a lány egyik barátnőjét, aki elmondta, a fiatal lány miért bújt el a kíváncsi tekintetek elől.

Hirdetés

– Enikő hajlamos arra, hogy magára vegye a bántásokat. Ő így reagál, ha valami rossz történik vele – mondta a barátnő. – Ilyenkor hagyni kell, hogy magában feldolgozza az egészet. A párja támogatja, mellette van, és ez a fontos.

Az RTL Klub stábja végül telefonon elérte a fiatal versenyzőt, aki elmondta, egy kis időre van szüksége, amíg feldolgozza a történteket.

– Elég jól megismertük egymást Enikővel a közös munka során – árulta el a Blikknek Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere. – Amikor a kiesése után beszéltünk, sejtettem, hogy pihenésre lesz szüksége, de amikor a stábunk elérte őt, kérte is, hogy egy hét múlva beszéljünk, addig szeretné átgondolni az elmúlt hónapok történéseit. Ezt mi tiszteletben is tartjuk.

 

Hirdetés

Forrás: Blikk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!