about us
Halálos áldozatokat követelt a mai időjárás – több helyen teljes útzár van érvényben – Mai Világ

Halálos áldozatokat követelt a mai időjárás – több helyen teljes útzár van érvényben

Hirdetés

Az 1-es számú főút 47-es kilométerszelvényében csapódott árokba egy Fiat típusú gépkocsi. A járműben hárman utaztak, mindannyian megsérültek a balesetben. Az autó egyik utasa, egy 55 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt.

A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Halálos kimenetelű baleset történt a 47-es számú főúton Székkutas közelében. Az érintett útszakaszon teljes az útlezárás. A baleset 2019. december 2-án 17 óra 30 perc körül történt a 47-es főút 184-es kilométerszelvényében, ahol négy személygépkocsi összeütközött.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a járművezetők Kútvölgy és Nagymágocs irányába tudnak kerülni.

Hirdetés

Egy személygépkocsi gyalogost ütött el Veszprémben a Pápai úton, teljes útlezárás van érvényben.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. december 2-án 17 óra 16 perckor Veszprémben, a Pápai úton egy személygépkocsi egy gyalogosan közlekedő nőt ütött el. A baleset következtében a gyalogos olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat a környező utcákba terelik.

Forrás/fotó: police.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!