Megdöbbentő döntést hozott Hosszú Katinka

Hirdetés

Egy pillanatnyi lazítást sem enged magának Hosszú Katinka.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő immár egyedül készül, és keményebben hajtja magát, mint bármelyik korábbi trénere.

Ha bárki is azt hitte volna, hogy Hosszú Katinka a sikeres rövidpályás Európa-bajnokság és az országos bajnokság után hátradől, és karácsonyi pihenőt engedélyez magának, akkor tévedtünk. Katka a szenzációs eredmények ellenére sem lazít, a négy Eb-arany, és a tíz ob-elsőséget követően sem mérsékeli a tempót, hisz máris útra kelt, az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem a családja körében, Baján tölti a közelgő ünnepeket, hanem edzőtáborba vonult.

„Jól sikerült az országos bajnokság a múlt héten, nagy örömömre úsztam egy országos csúcsot 200 mellen. Most már úton vagyok Dél-Afrikába edzőtáborba, egészen január közepéig. Idén a családi karácsony és a szilveszter kimarad, viszont sok munka lesz helyette.” -írta közösségi oldalán az Iron Lady.

A 30 éves úszónő a jövő évi tokiói olimpia fényében döntött az edzőtábor mellett, és ez lesz első hosszabb felkészülése azóta, hogy menesztette legutóbbi edzőjét, Petrov Árpádot. Hosszú Katinka magára lesz utalva, de Sós Csaba szövetségi kapitány egyáltalán nem aggódik érte.

Hirdetés

„Évtizedek óta dolgozom a sportágban, eddig azt hittem, hogy már elég sokat tudok róla, de Katinkát látva, még mindig meg tudok lepődni. Hagyományos értelemben vett edző nincs mellette, de azzal a tapasztalattal, amivel ő rendelkezik, nem csoda, hogy úgy döntött, egyedül készül fel az olimpiára.” – nyilatkozta a szövetségi kapitány.

Sziasztok! Már rég jelentkeztem, de minden rendben 🙂 jól sikerült az országos bajnokság a múlt héten, nagy örömömre…

Posted by Katinka Hosszu on Tuesday, December 17, 2019

Forrás: Ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!