Szilveszteri horoszkóp – nagy meglepetéseget tartogat

Hirdetés

Kos

Az mindig pörgős Kos Szilveszterkor sem fog visszavenni a lendületből. Lehetőleg bulit rendez és minél több barátot meghív rá, hogy minél nagyobb legyen a party és az élmény is. Nem csendes társasjátékozásról vagy beszélgetésről lesz szó. Sokkal inkább félmeztelen asztalon táncolásról.

Ne félj kipróbálni új, izgalmas dolgokat, legyen szó akár a ruhatára felfrissítéséről, vagy valamilyen új szabadidős tevékenységről.

Túl sok mindent vállaltál magadra, ezért könnyen elkerülheti a figyelmed egy igazán fontos dolog.

Ne stresszelj az este folyamán. Hagyd, hogy elillanjanak a kétségeid legalább erre a kis időre. Ne siess.

Hirdetés

Bika

Ebben az évben nem is vágynál másra, minthogy a kedveseddel meghitten várhassátok az Újév közeledtét. Romantikus vacsora egy kellemes étteremben vagy hotelben, esetleg otthon, hangulatfények között, azután pedig egy jó beszélgetés egy üveg bor társaságában.

Teljesen normális dolog, hogy időnként nem tudja pontosan, hogy mit is akar, vagy nem biztos valamilyen döntésében. A lényeg, hogy mindig igyekezzen megoldást találni a problémákra. Ebben a periódusban jó esélye van a sikerre, mivel a csillagok állása kedvezően hat a személyisége intellektuális részére..

A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.

 

Hirdetés

Ikrek

Nem is tudnád elképzelni, hogy otthon, csendben ünnepelj. Egy menő klubban képzeled el az ideális szilvesztert néhány baráttal és rengeteg vidám, bulizó idegennel. Végigtáncolod az összes számod és a flörtökben is benne vagy. Ügyesen irányítod a helyzetet és semmi nem történik, hacsak te nem akarod.

Ne kezeld úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének nálad, vagy az alárendeltjeid lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják rólad, hogy arrogáns vagy, holott ez nem is igaz. Emlékezz rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyél mindig óvatos.

Egy barátod szeretne összehozni valakivel, viszont a hangulatod nem éppen a legjobb ehhez. Nem is lenne szerencsés ez most.

Rák

Hirdetés
Hirdetés

Szereted az Újévet a barátaid, szeretteid társaságában köszönteni, ezért valószínűleg egy nagy közös vacsorán fogsz részt venni, ahol sok beszélgetésre és kellemes italozgatásra számíthatsz. Éjfélkor pedig közösen mentek majd ki az utcára, hogy csodálhassátok együtt a tűzijátékot.

Ne tedd tönkre a személyes kapcsolataid a túlérzékenységeddel ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fogsz látni. Ne tegyél olyat, amit később majd biztosan meg fogsz bánni. Ezúttal inkább tartsd meg magadnak a véleményedet, maradj csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.

Menj el valahová szilveszter este. Ezáltal elfeledheted az összes gondod. Ha túlhajtod magad  az egészséged sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítanod.

Oroszlán

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.

Már nem vagy tizennégy éves tinédzser. Nem fog minden az öledbe hullani, ragadd meg a lehetőséget és kezdeményezz.

Hallgass a lelkiismeretedre. Ne tegyél olyan ígéreteket, amiről tudod, hogy úgysem lehet betartani őket.

Szűz

Bármilyen eseményről is legyen szó, te ott akarsz lenni a tervező-szervező brigádban. Kifinomult ízlésedet szereted kamatoztatni. Azt akarod, hogy a dekorációtól kezdve a terítéken át a zenéig minden tökéletes legyen és hiánytalanul mindenki jól érezze magát. Ha ez megvan, te már jól érzed magad!

Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszered, mivel olyan élethelyzetbe kerülsz, amely komoly dilemmát okoz. Nehéz döntés elé nézel majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is. A csillagok állása szerint dönthetsz úgy is, akár, hogy vállalod a kockázatot, de kitarthatsz az eredeti elképzelésed mellett is, mivel abból sem lesz problémád a későbbiek során.

Ne legyél dühös csak azért egy barátodra, mert elhoz valakit a közös buliba. Fogd fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köröd.

Mérleg

Szeretsz jókat bulizni, ezért az idei év Szilvesztere sem telhet számodra másképpen. Nagyjából egy habparti jellegű mókában lehet téged elképzelni, ahol sok jókedvű és jól öltözött ember gyűlik össze, hogy együtt köszönthessék az Újévet egy bombasztikus bulival egybekötve.

Egy jó kis masszázsra lenne most igazán szükséged, hiszen így tökéletesen ellazulhatnál. Természetesen a partnerednek is jót tenne, és így mindketten tökéletesen feltöltődhetnétek.

 

Skorpió

A Skorpió nem elégszik meg a snassz, közhelyes dolgokkal. Valami igazán különleges, nem mindennap megtehető dologgal akarja zárni az óévet, mint például fellépni egy hatalmas karaoke színpadon, esetleg sétarepülőzni a város felett és csodálni a lenti fényeket.

A külvilág felé  azt közvetíted, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapd be magad, inkább tegyél ellene.

Nyilas

A Nyilas szereti a grandiózus szilveszteri ünneplést. Legyen az egy szuper koncert vagy egy egzotikus nyaralással egybekötött ünneplés, ahol a tengerparton, tábortűz melletti partyval köszöntheti az Újévet sok barátságos emberrel körülvéve.

Bak

A Bak nehezen engedi el magát még év végén is. Amikor végre sikerül kikapcsolnia az agyát és nem éppen a munkára vagy a teendőkre összpontosítani, akkor is szeret baráti társasággal ünnepelni, iszogatni és nagyokat beszélgetni szinte mindenről a rég nem látott ismerősökkel.

Vízöntő

A Vízöntő szeret extravagánsan kiöltözni, összeszedni a legjobb cimborákat és egy nagyot bulizni, ahol táncolások, beszélgetések és flörtölések töltik ki az estét. Reggelig meg sem áll, viszont az Újév első napját szépen végigalussza.

Halak

Az álmodozó Halak is szívesen vesz részt egy jó buliban, de nem akarok sokáig ott időzni csak éppen addig, ameddig össze nem akad egy ideális személlyel, akivel valami sokkal izgalmasabb programmal töltheti az est további részét.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!