Szívszorító: két kis fehér koporsóban a győri gyerekgyilkosság két áldozata

Hirdetés

Az egész országot megrázta  egy apa ámokfutása, aki 13 éves nevelt lányát és 10 éves kisfiát megölte, majd magával is végzett. Csak a legkisebb gyerek, egy hatéves kislány élte túl.

A rendőrséget az anya értesítette, miután a láthatáson lévő gyerekek közül csak a legkisebbel tudott beszélni.

A gyerekek alig néhány hete még a dédpapájuk hantját látogatták meg Vasszécsenyben, most pedig pár méterrel odébb maguk is ott alusszák örök álmukat, két kis fehér koporsóban, közös sírban.

Mint ismert, a 13 éves lányt és a 10 éves fiút H. Gábor  ölte meg, amikor először voltak nála láthatáson. A férfitól megvonták ugyan a szülői felügyeleti jogot, de az asszony bízott benne, jó apának tartotta, így kikönyörögte, hogy találkozhassanak. A korábban bebörtönzött férfi a kiengedése után csak a hatéves Lénának kegyelmezett meg, mielőtt magát felakasztotta volna.

A kicsi lány tegnap ott volt a vasszécsényi temetőben, hófehérbe öltöztetve. Egész addig, míg meg nem fogták két testvére fehér koporsóját, csendben volt, onnantól azonban vigasztalhatatlanul zokogott. Édesanyja, aki ma két gyermekét temette el a háromból, alig tudta tartani magát, amikor pedig leengedték a földbe a koporsókat, összerogyott. A gyerekek osztálytársai egy-egy szál virággal, némán álltak, a nagymama és a dédi egymásba kapaszkodva, reszketve nézték a katolikus szertartást.

Hirdetés

A két gyerek fehér koporsóját közös sírba tették a Vasszécsenyi temetőben, néhány lépésre a dédapjuk hantjától.

Forrás: Blikk

Fotó: Fuszek Gábor

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!