Szörnyű tragédia: malajziai nyaralásán vesztette életét a magyar háziorvos

Hirdetés

Talán élete nagy kalandjára készült egy egzotikus helyen dr. B. Ilona, ám a landolás után alig pár órával már nem élt.

A bélmegyeri háziorvost a hullámok közül húzták ki, miután helyi idő szerint szerda délután bement úszni egyet a Langkawi szigetcsoport partjainál a csábító tengerbe.

– A magyar turista egyedül úszott a Pantai Tengah üdülőhely melletti partszakaszon, amikor feltehetően vízbe fulladt, s a gyorsan érkező segítség ellenére sem tudták már az életét megmenteni – közölte egy helyi lap, a Free Malaysia Today.

– Egy hívást kaptunk csütörtök délután, hogy egy helyi hotel közelében holttestet találtak a turisták. Az ott lévők azonnal próbálták újraéleszteni az asszonyt, de hiába. Dr. B. Ilona Thaiföldről érkezett Malajziába 37 magyar turistával együtt – nyilatkozta Mohd Iqbal Ibrahim, Langkawi rendőrfőnöke.

A doktornő holttestét a közeli kórházba szállították, ahol egyelőre vizsgálják, pontosan mi okozhatta a halálát. A hatóság hozzátette: nyomozást indítottak az ügyben, de egyelőre csak annyit tudnak biztosan, hogy az asszony egyedül mártózott meg a tengerben nem sokkal azután, hogy megérkezett csoportjával a szigetre.

Hirdetés
A Blikk információi szerint Ilona  évek óta háziorvosként dolgozott Bélmegyeren, ahol mindenki tisztelte és szerette, így a helyieket megrázták a történtek.

– Nagyon kedves és segítőkész doktor volt, természetesen szörnyen érintette az egész települést halálának híre. Mélyen együttérzünk a családjával, reméljük, békére lelt – mondta a lapnak  az egyik helyi lakos.

Az asszony szintén háziorvosként dolgozó férje szűkszavúan csak annyit mondott: egyelőre még felfoghatatlan, s nagyon friss a tragédia, ami történt a családjukkal.

– Sajnos, még mi sem tudjuk pontosan, mi történt, várjuk a rendőrség tájékoztatását – mondta megtörten a férfi.

Forrás: hmetro.com/Blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!