Anyám kifizette az álomesküvőmet, kilenc hónap múlva pedig gyereket szült a férjemnek

Hirdetés

Egy életre megrendült az emberekbe vetett hite és bizalma egy fiatal angol nőnek, akivel valami olyan történt, ami a friss feleségek legrosszabb rémálmaiban sem jön elő.

A most 34 éves Lauren Wall még 19 éves volt, amikor összeházasodott akkori szerelmével, a reptéri munkásként dolgozó Paullal. Az esküvő tökéletes volt, amit a most 53 édesanyja finanszírozott, összesen 15 ezer fontot. Wall elmondhatatlanul hálás volt anyjának, ezért ő is velük tarott a nászútjukra Devonba. Minden úgy alakult, ahogy a tündérmesékben. Csodás esküvő, a gyönyörű ruhában, a férfival, akit szeret. A nő boldogabb volt, mint valaha. De ez csak rövid ideig tartott.

Éppen csak elkezdték a közös életüket, 8 hét után a férfi kiköltözött otthonukból. Hamar megváltozott a viselkedése, rejtegette a telefonját, és furcsa lett. Néhány hét telt csak el az esküvő óta, amikor Laure Wall húga édesanyjuk telefonját használta, és megtalálta testvére férjének és az anyjuknak az üzeneteit.

Amikor Wall szembesítette férjét, elsápadt, de nem mutatta meg a telefonját, inkább nem sokkal később elköltözött, és a 7 hónapos lányukat és feleségét is elhagyta. A történet azonban itt még nem ért véget.

Az anyja, Julie és a férje, Paul mindig jól kijöttek egymással, sokat nevettek, de a nő nem gondolta, hogy bármi oka lenne emiatt gyanakodni. Egészen addig, míg a férfi el nem hagyta, és 9 hónappal ezután az anyja meg nem szülte a közös gyereküket. Julie először tagadta, hogy a férfi lenne az apa, de miután összeköltöztek, már kár lett volna tettetnie.

Hirdetés

Lauren Wall soha többet nem akart velük találkozni, de pontosan öt évvel azután, hogy hozzáment a férfihoz, aki elhagyta az anyjáért, egy meghívót kapott az esküvőjükre. És bár nem akart elmenni, a férfival közös lányuk miatt megtette, bár mennyire fájt neki.

– Felhívott telefonon, meghívott az esküvőre. Kínos volt. Az esküvőnk 2004 augusztus 14-én volt, az övék 2009 augusztus 15-én. Majdnem túl sok volt már, hogy képes legyek elviselni, de a lányomért megtettem.

ELMENTEM ÉS MEGNÉZTEM, AHOGY AZ ANYÁM HOZZÁMEGY A FÉRFIHOZ, AKIHEZ ÉN ÖT ÉVVEL KORÁBBAN – mesélte a Wall, akire azóta újra rátalált a szerelem.

Boldog párkapcsolatban él, és éppen negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, de nagyon nehezen bízik azok után, hogy a két ember, akikben az egész világon a legjobban hitt, elárulták.

Hirdetés

Az anya később próbálta valahogy helyrehozni a dolgot, és bocsánatot kért, de Wall nagyon nehezen tudja elfelejteni a történteket. Az egykori férje sosem kért bocsánatot. Anya és lánya próbálja rendezni a viszonyát, de a csalódott Wall szerint már sosem lesz kapcsolatuk a régi, annak örökre vége.

 

(via)

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!