Itt a bizonyíték: szervezetten folyt a gyöngyöspatai Soros-akció

Hirdetés

Videó bizonyítja, hogy Gyöngyöspata a Soros-hálózat politikai és pénzszerző akciója – mondta el Halász János, a Fidesz frakciószóvivője keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Soros György globális egyetemet alapít, miközben Niedermüller Péter rémisztő képződménynek nevezi a fehér, heteroszexuális keresztényeket. Bár a két hír között csak elsőre nem látszik az összefüggés, valójában ugyanabba a folyamatba illeszkednek.

Most Halász János, a Fidesz frakciószóvivője elmondta, Soros György és fia személyesen üzent a romáknak egy videóval, egyenesen harcba hívva a romákat.

– A Soros-videó időzítése nyilván nem véletlen, most, hogy az egész magyar társadalmat felbolygatta a gyöngyöspatai romák ügye – tette hozzá, majd felidézte: kezdettől mondják, hogy e mögött a Soros-hálózat politikai és pénzügyi manipulációja áll.

Halász János elmondta, a helyi romákat egy Soros György által pénzelt szervezet kereste meg, és ez a Soros-hálózathoz tartozó alapítvány indította el a pert is a magyar állam ellen. Hozzátette,  most ugyanez az alapítvány próbálja megakadályozni a megegyezést a roma családokkal.

Hirdetés

„Ha valóban a roma gyerekek, a roma fiatalok sorsa érdekelné őket, akkor támogatnák, hogy oktatással, szakképzéssel, fejlesztéssel segítse őket a kormány” – értékelt a frakciószóvivő, hangsúlyozva: ehelyett politikai és pénzszerző okokból most is azon vannak, hogy a kormány ellen uszítsák a romákat, ezzel pedig tovább növelik a feszültséget és akadályozzák a megegyezést.

A szóban forgó Soros-videóból itt láthatnak részletet:

Forrás: Youtube, M1 Híradó

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!