Nagy a baj: a baloldal szerint a Fidesz ásta a gödröt a migránsoknak

Hirdetés

A Karc Fm egyik műsorában hangzott el a minap, hogy furcsa hírek terjednek balliberális szavazói körökben. A baromságok melegágya a közösségi média, és most újra csúcsra hág az agyhalál.

A legújabb hírek szerint a déli határon, a határkerítés alatt nem a migránsok ástak alagutat, hanem a Fidesz!

Mint ismeretes, a rendőrök találtak  két, kézi erővel kiásott, belső támasztószerkezet nélküli alagutat is, amelyek nemcsak készítőikre, de a használóikra is életveszélyesek voltak.  A járatokat a déli határszakaszon szolgálatot ellátó járőrök a Csongrád megyei Ásotthalom és a Bács-Kiskun megyei Csikéria térségében fedezték fel. A  34 méter hosszú ásotthalmi alagútnál 44 illegális migránst tartóztattak fel, míg a körülbelül 22 méteres csikériai járatnál eddig még valószínűleg senki nem tudott átjönni, a rendőrök még előtte felfedezték.

             

Kedves balliberális szavazók! Ti már hülyébbek nem is lehettek! De tudjátok mit? Igazatok van!  A Fidesz ásta az alagutat! SŐT! Orbán Viktor ásta!

Hirdetés

A nemzetközi sajtótájékoztató után Orbán Viktor fogta a kis lapátját, és egy fekete autóval titokban a déli határkerítéshez osont, és egy újabb alagutat ásott! Bizony!

Ideális esetben egyébként ilyenkor orvost szoktak hívni, akinél van egy szép hátulgombolós fehér kabát (muszájdzseki), amit ráadnak az aktuális betegre, és vijjogva elszállítják egy szobába, ahol nincsenek ablakok…
A kis szobájában pedig majd kap helyes kis nyugtatókat, meg egy-két simogatást a buksira, és jó esetben fél-egy év múlva talán (nem biztos!) kiengedik a gyógyultat.

 

Forrás: mindenszo.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!