Borzalmas családi tragédia Mosonmagyaróváron

Hirdetés

Rajongásig szerette a lányát az az édesapa, aki végső kétségbeesésében úgy döntött, bármit is érez gyermeke iránt, kioltja az életét.

A 78 éves Sz. László a Blikk információi szerint azért döntött így, mert mozgásképtelen, súlyosan sérült lányát senki nem látta volna el, ha őt legyőzi a gyilkos kór.

Az apa a tette után megpróbált magával is végezni, terve azonban nem sikerült, unokája az utolsó percben rátalált., jelenleg az intenzív osztályon fekszik.

Apa és lánya búcsúlevelet is hagyott, amelyben  leírták, hogy együtt döntöttek a halál mellett.

– Évtizedek óta ismerem a családot, kevés olyan dolgos, becsületes ember van, mint ők. László nagy szerelemben és szeretetben élt a feleségével, Pannikával, a lányukat pedig mindketten imádták . A gyerek betegen született, szellemileg teljesen rendben volt, mozogni azonban egyáltalán nem tudott, 24 órás ápolásra szorult.Lászlóék egy ideig itthon gondozták a lányukat, majd beadták egy intézetbe, később azonban mégis kivették onnan és hazahozták. Az egész életük körülötte forgott, még magántanárt is fogadtak mellé. A gondok akkor kezdődtek, amikor az asszony nagyon beteg lett –  nyilatkozta a Blikknek az egyik szomszéd.

Hirdetés

Pannikánál rákot diagnosztizáltak, mellette dialízisre is kellett járnia.

– Laci rettenetesen rosszul viselte a felesége betegségét. Mindig mondta, hogy fizikailag fáj neki látni, hogy min megy keresztül a párja. Amikor Panni meghalt, teljesen összetört. Ugyanúgy megcsinált mindent Szilvikének, de egyre szótlanabb és rosszkedvűbb lett.Már csak a boltba járt le, nem tett nagy sétákat a lakótelepen, mint régebben – mondta el a család ismemrőse.

Múlt hét pénteken az Ausztriában fodrászként dolgozó unokája talált rá a mosonmagyaróvári lakásban a haldokló Lászlóra, valamint a halott Szilviára. A lány azonnal értesítette a mentőket, akik már csak László életét tudták megmenteni.

Forrás: Blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!