Frankfurtban rekedt az Európában tomboló vihar miatt a magyar férfi vízilabda-válogatott

Hirdetés

A szélsőséges időjárási viszonyok következtében nem tudja folytatni útját a magyar férfi vízilabda-válogatott, a sportolók egyelőre Frankfurtban várakoznak.

Az Európa-bajnok csapat hétfőn reggel érkezett a német városba, azonban mivel nem tudnak tovább repülni Bordeaux-ba, így nem biztos, hogy megrendezik a keddi, franciák elleni világliga-selejtezőt.

A csapat a tervek szerint később a holnapi meccs helyszínére, Limoges-ba utazott volna busszal, de törölték a járatot. A vízilabda-válogatott csak kedden utazhat tovább Toulouse-ba, ahol négy órás buszút várja majd őket.

A kialakult helyzet miatt ezért a hétfő esti, valamint a kedd délelőtti edzés is elmarad.

„Eleve nem volt egyszerű jó megoldást találni Limoges megközelítésére. Azt gondolom, a legjobbat választottuk, de arra nem lehetett számítani, hogy a viharok miatt a légi közlekedést korlátozzák”– nyilatkozta a szövetségi kapitány, Märcz Tamás. Hozzátette: az időjárási viszonyoktól függ, el tudnak-e majd indulni Frankfurtból.

Hirdetés

A fennálló problémáról már tájékoztatták a nemzetközi szövetséget, amely szerint nincs akadálya annak, hogy egy másik időpontra tegyék át a mérkőzést. Märcz Tamás azonban szeretné, ha az eredeti tervek alapján alakulna az összecsapás, emellett elmondta, hogy a játékvezetők is hasonló helyzetben vannak. Így akár úgy is alakulhat a dolog, hogy csak a csapat érkezik meg időben a helyszínre.

A magyar válogatott novemberben győzte le az orosz csapatot és ha most is megnyerik a mérkőzést, akkor csoportelsőként bejutnak a márciusra tervezett negyeddöntőbe.

Forrás: 24.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!